Shopping Stadsfeestzaal Antwerpen wint internationale prijs

Shopping Stadsfeestzaal heeft in Berlijn een prijs gewonnen voor de pop-upwinkel Fifty Shades of Grey, die met meer dan 2.100 unieke bezoekers op 14 februari 2015 groot succes oogstte in Antwerpen.

De International Council of Shopping Centers (ICSC) is een wereldwijde organisatie voor de winkelcentrabranche met circa 70.000 leden in meer dan 100 landen. Leden zijn onder andere eigenaren, ontwikkelaars, winkelcentramanagers, marketingspecialisten, investeerders, verhuurders, retailers en daarnaast opleidingsinstituten en publieke instellingen. ICSC vormt met meer dan 25 landenraden een netwerk over de gehele wereld.

“Wij hebben dit jaar voor het eerst deel genomen aan de ICSC Solal Marketing Awards en zijn dan ook bijzonder fier om meteen als enige Belgische project zo’n felbegeerde prijs mee naar huis te mogen nemen. Wat de Oscars zijn voor de film, zijn de ICSC Solal Marketing Awards voor de shopping centra”, aldus Steven Bervoets, Center Manager Shopping Stadsfeestzaal.

“De Fifty Shades of Grey pop-up shop was een uniek project (het enige ter wereld!) dat we vanuit het management van Shopping Stadsfeestzaal zelf gerund hebben. Het is dan ook leuk om internationale erkenning te krijgen voor het harde werk van ons lokale team. De film zelf is niet in de prijzen gevallen, de pop-upshop echter wel.”

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Shopping, Uncategorized. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s