Meir opent shoppingseizoen met modeshow op fietsen

Op koopzondagen 6 september en 4 oktober 2015 organiseren handelaarsvereniging VZW Meir/Beleef Antwerpen en het modellenbureau Models On Stage voor de eerste keer een modeshow op streetsteppers.

Twintig professionele modellen tonen al fietsend 1 km lang de nieuwste wintercollecties aan de aanwezige toeschouwers en zondagshoppers. Het defilé, dat Models On Wheels gedoopt werd, telt een 20-tal deelnemende winkels die gelegen zijn op de bekende Antwerpse winkelstraat Meir. Het initiatief wordt ondersteund door de stad Antwerpen.

“Sinds Antwerpen het officieel statuut van toeristische stad heeft gekregen, organiseren we graag originele acties waarbij we zowel de shoppers en toeristen in Antwerpen alsook de bewoners extra entertainen,” vertelt Linda Cloots, winkelstraatmanager van VZW Meir/Beleef Antwerpen. “Met Models On Wheels richten we ons vooral op een unieke ervaring. Sinds de winkelzondagen een feit zijn en de winkels op de Meir dus iedere eerste zondag van de maand open zijn, willen we het succes en de beleving ervan nog meer vergroten met dergelijke bijzondere initiatieven,” aldus Cloots.

“De professionele mannequins zullen 1 km op streetsteppers de nieuwste kleding- en lingerietrends tonen: van Teniersplaats naar Meirbrug en terug,” vult Filip Vandenbussche, zaakvoerder van Models On Stage, aan, “Streetsteppers zijn fietsen zonder zadel. Je kan er snel mee rijden, maar ook net zozeer héél langzaam. Daarbij kreuk je geen kleren en lijkt het alsof je wandelt op wielen. Steeds meer mensen ontdekken deze speciale en nieuwe manier van verplaatsen. Het is een trend waar we graag op inspelen.”

De twintig mannelijke en vrouwelijke modellen zullen tijdens het defilé begeleid worden door Sambastick, een tienkoppige Braziliaanse fanfare, alsook Radio FG die voor een muziekstand op de Wapper zorgt.

Models On Wheels gaat door op zondag 6 september en 4 oktober van 13u tot 17u op de Meir in Antwerpen, met de nieuwste collecties van o.a. Brooklyn, Benetton, P&C, Gallerys, Hema, C&A, Esprit, JBC, Riverwoods, s. Oliver, The Sting, Karen Millen, Appels, Springfield en Hunkemöller.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Fashion, Shopping en getagged met . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s