Vernieuwde Shopping Stadsfeestzaal aan Meir opent op vrijdag 10 april

Vrijdag 10 april om 10u opent de vernieuwde Shopping Stadsfeestzaal op de Antwerpse Meir dedeuren om de nieuwe retailers binnen het shoppingscenter voor het eerst aan het grote publiek voor te stellen. “We verwelkomen de nieuwe zaken met open armen,” zegt Steven Bervoets,Centre Manager van Shopping Stadsfeestzaal.

“Onze familie breidt uit en dat vieren we door onze bezoekers bij de opening met suikerbonen te trakteren. Een ludieke manier om de hergeboorte van Shopping Stadsfeestzaal extra in de verf te zetten,” aldus Bervoets.

De grote zwaanvormige bar op het middenplein van Shopping Stadsfeestzaal werd eerder deze maand volledig gesloopt. De afbraak kaderde in het vernieuwingsproject van het gebouw. In de plaats komt er op 10 april een kiosk van 200 m² waar de populaire Deense winkelketen Flying Tiger zijn intrek zal nemen. Verder zal een deel
van het parket vervangen worden en maakt de Stadsfeestzaal meer ruimte vrij voor toekomstige kiosken en pop-upstores.

“Shopping Stadsfeestzaal biedt met de creatie van kiosken op het middenplein een antwoord op vragen uit de steeds evoluerende retailmarkt. Steeds meer retailers willen een kleinere oppervlakte of een tijdelijke pop-uplocatie. Het wisselende aanbod zal bovendien voor meer beleving zorgen in het centrale gedeelte van het
shoppingcenter dat bekend staat voor haar fraaie gouden koepel. Voor de verdere commercialisering van de kiosken wordt samengewerkt met verschillende nationale en internationale partijen,” vertelt Steven Bervoets.

Verder is de Shopping Stadsfeestzaal enorm trots om nu al de komst van Habitat begin september naar het shoppingcenter mee te delen. Habitat zal zich op de eerste verdieping vestigen. Maar voor het zover is, verwelkomt Shopping Stadsfeestzaal vrijdag 10 april alvast in een van de winkelunits Mlab, gespecialiseerd in gsm-herstellingen en de nieuwste mobiele technologieën, en brandactivation-bureau CityCubes, dat zich voornamelijk toelegt op merken in de kijker zetten door middel van een basis-cube, die volledig te personaliseren is.

De nieuwe horecazaak ‘Faits d’Anvers’, in opdracht van de Kempense brouwerij Corsendonk, zal de plek innemen waar vroeger jarenlang de champagnebar gevestigd was. Vervolgens verhuizen ‘Twice as Nice’ en ‘Zest Fresh Juice Bars’ van locatie binnen de Stadsfeestzaal. Speciaal om al deze nieuwe retailers te verwelkomen binnen de Shopping Stadsfeestzaal-familie zal er vrijdag 10 april om 10u 100 kg suikerbonen uitgedeeld worden in kleine doosjes aan de bezoekers.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Shopping. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s