BINK! Underwear zoekt investeerders voor eigen boxer met achterzak (+ video)

BINK! Underwear, sponsor van Mister Gay Vlaanderen 2014 doet aan crowdfunding om een eigen ondergoedlijn voor mannen te starten. De eerste ontwerpen zijn boxershorts. Nederlands paralympisch atleet Robin van Damme wordt het gezicht van de Bink-boxers.

Persbericht BINK! Underwear:

Een boxershort gemaakt van organische Oeko-Tex© katoen, geproduceerd in een fabriek zonder  kinderhandjes, ontworpen en verkocht door een bedrijf  dat maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan Hoge kwaliteit voor een goede prijs. Dat is in een notendop waar BINK! Underwear voor staat.

De wereld beter maken door diverse goede doelen, binnen onze eigen  landsgrenzen, te ondersteunen. Dat is de visie van BINK! Underwear. In het voorjaar van 2015 komt dit Haarlemse bedrijf met haar eigen collectie op de  markt en zal deze via een landelijke campagne onder de aandacht brengen.

“Het gaat natuurlijk vooral om het product” zegt directeur/eigenaar Erik Kuiper-van den Berg, maar het is natuurlijk mooi meegenomen dat je door het  kopen van een dagelijks gebruiksartikel een goed doel dat zich dichtbij bevind kunt ondersteunen.

BINK! brengt vier collectie lijnen uit in diverse prijs klassen waardoor er voor iedereen een passende boxershort te vinden zal zijn. Voor alle modellen geldt dat deze comfortabel zijn, perfect afgewerkt en een lange levensduur hebben.

Het bedrijf zal ook een noviteit brengen: de Boxer Back Pocket. “Dit is een zakje aan de achterzijde, vlak onder de tailleband dat afgesloten wordt met een dunne rits” aldus Kuiper-van den Berg. “In dit zakje kun je tijdens het sporten of uitgaan belangrijke zaken als je geld, passen, sleutels of een condoom dicht op  je lichaam bewaren waardoor de kans op verlies of zakkenrollen vrijwel nihil is”.

Onlangs heeft BINK! Underwear voor dit product modelbescherming gekregen. “De komende 25 jaar kunnen wij dit als enige op de markt brengen”.

Van elke verkocht artikel wordt een percentage gestort in de eigen BINK! Foundation. Een stichting die onder onafhankelijk bestuur komt te staan en doelen zal steunen binnen Nederland die nu onvoldoende financiële ondersteuning krijgen. Het bedrijf heeft daar voor de periode 2015-2018 het Fonds Gehandicapten Sport uitgelicht. Met dit fonds gaan zij een intensieve samenwerking aan. Om deze samenwerking extra te benadrukken zal Paralympisch Atleet Robin van Damme (22) één van de gezichten worden van dit nieuwe merk.

Het publiek heeft tot 30 september a.s. de mogelijkheid om onderdeel te worden van dit bedrijf door zich in te kopen in het aandelenkapitaal. Kuiper-van den Berg: “Via crowdfunding brengen wij 25% van ons bedrijf naar de markt. Op deze manier willen wij het voor iedereen mogelijk maken om ons bedrijf en onze goede doelen te ondersteunen, dit kan al vanaf € 20,00”.

“Op termijn kopen wij deze aandelen weer terug tegen de marktconforme waarde waardoor je een mooi rendement kunt maken”. Wil je meer informatie, kijk dan op www.bink-startup.com.

Dit bericht werd geplaatst in Fashion, Holebi en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s