Huntley Homme: gay cruising fashion (+ foto’s)


Huntley Homme is een nieuw Australisch modemerk dat zich richt op homomannen. Aan de collectie te zien specifiek partygays met zin voor avontuurtjes.

De naam Huntley Homme verwijst naar het woord dat vroeger werd gebruikt om homoseksuelen aan te duiden: Huntley stond voor gay omdat het woord homoseksueel zelf te ver ging. Huntley werkt vanuit Melbourne, het Antwerpen van Australië: de tweede grootste stad en het centrum van cultuur en mode.

De t-shirts tonen prints met ‘bent pretty hard’, ‘fag’, of kussende mannen. Er zijn petjes met ‘hard’, ‘btm, ‘vers’ en ‘top’.

Bijzonder zijn de joggingbroeken en -shorts met een Y-front, een typische onderbroekopening. Handig voor snelle seks want je hoeft je jongeheer er maar uit te floepen…

Of toch niet zo handig? Want wie klaarkomt, lekt nadien toch nog een beetje sperma. Als je je broek niet hebt uitgedaan, gaan er nu vlekjes zichtbaar zijn. Wie gewoon zijn broek afzakt, houdt de witte vlekjes tenminste binnenskamers. Maar het oogt natuurlijk uitnodigend.

Huntley is alleszins mee met de uitgaansoutfits van nu. Dressing down in plaats van dressing up.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Fashion, Going out, Holebi, Shopping en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s