7pressplay.com: nieuw videokanaal voor dans

Op 7 januari 2013 start 7 (spreek uit: Seven), een nieuw videokanaal gespecialiseerd in dans. De url is 7pressplay.com.

Persbericht: “DANS VIDEOS VERDIENEN EEN EIGEN CHANNEL”
Duo lanceert video channel voor dansvideo’s

De gedachte dat dans alleen bestemd is voor zij die het verschil weten tussen een pirouette en een pivot of zij die de meest uitzinnige breakdance trucjes kunnen uithalen, is niet meer van deze tijd.

Succesprogramma’s als So you Think You Can Dance, Sterren Op De Dansvloer en de vele dansvoorstellingen vonden hun weg naar het grote publiek en trekken elke week miljoenen kijkers. Dans als entertainmentvorm voor het mainstream publiek is een feit. Toch zit er een groot gat tussen het entertainment behoevend publiek en het aanbod aan spectaculaire dans video’s gemaakt door dansers.

“Dit werk verdient een eigen platform”, zegt Jairo Wijman, oprichter van 7, de video channel voor dansvideo’s. ” Er zijn ontzettend veel spectaculaire dansvideo’s, gemaakt door dansers, choreografen en dansgezelschappen, uit verschillende dansgenres te vinden op het internet. Dit geweldige werk bleef desondanks, vanwege het grote aanbod aan diverse video’s, onderbelicht”. 7 biedt deze video’s een eigen plek op 7PRESSPLAY.COM, een plek om video’s in hoge kwaliteit te delen met de rest van de wereld. Op deze manier krijgen dansvideo’s meer exposure, krijgen de makers meer erkenning voor hun werk en is deze uitzonderlijke kunstvorm voor iedereen binnen handbereik. Geïnspireerd raken of gewoon ontspannen naar dansvideo’s kijken in hoge kwaliteit kan vanaf 07.01.2013, dan gaat 7 live en is overal in Nederland en België via het internet te zien.

Dit bericht werd geplaatst in Ballet, Holebi, Media en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s