Zoektocht naar Mister Gay Vlaanderen 2013 gestart

Vlaanderen is een misterverkiezing rijker. Zanger-presentator Bram Bierkens en topsportZoektocht naar Mister Gay Vlaanderen 2013 gestarter bij Defensie Ivan Denis zoeken Mister Gay Vlaanderen 2013. De versgekroonde MGV13 zal wellicht België vertegenwoordigen op de Mister Gay World 2013-wedstrijd in Antwerpen in augustus.

“We hebben vele schoonheidsverkiezingen in Vlaanderen, voor iedere doelgroep is er een wedstrijd, behalve voor de gay mannen”, vertelt medeorganisator Bram Bierkens (‘Uit de kast’, ‘De zomer komt eraan’). ”In 2013 vindt de Mister Gay World verkiezing plaats in Antwerpen, maar er is nog geen Belgische inzending. Misschien zal de winnaar van onze verkiezing de afgevaardigde zijn die op de Mister Gay World verkiezing in 2013 België gaat vertegenwoordigen. Daar zijn we nu over in overleg. Wordt er niet vaak over homo’s verteld dat deze jongens stijl hebben, er goed uitzien, weten wat klasse is, zich modebewust kleden, en hoe vlot ze zichzelf steeds kunnen verkopen?” Bram Bierkens’ vriend Ivan Denis organiseert de wedstrijd mee. Hij is professioneel handboogschutter bij Defensie en ook ambassadeur van de World Outgames Antwerpen.

Bram en Ivan geloven dat er met de Mister Gay Vlaanderen-verkiezing een verkiezing kan bestaan die, door net iets anders te zijn, een heel groot verschil zal betekenen in het wereldje van mooi en mondig zijn.

Inschrijven kan nu al door een gemotiveerde e-mail vergezeld van twee foto’s te sturen naar inschrijving@mistergayvlaanderen.be. De finale is gepland voor juni.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s