D-Club heropent op vrijdag 19 oktober

D-Club, nu onder leiding Patrick Aertsen (ex-Red & Blue), heropent op vrijdag 19 oktober. De club, vooral populair bij een jong publiek, sloot op 23 maart.

D-Club weldra opnieuw open, Iwan Pas, Gazet van Antwerpen, 03.10.2012

Over goed twee weken opent D-Club opnieuw de deuren. De trendy gayclub op het Damplein sloot in maart dit jaar de deuren. Patrick Aerts en Raf Janssens blazen ze nu nieuw leven in.

“Het pand stond leeg en men heeft mij gecontacteerd met de vraag of ik niet geïnteresseerd was om de zaak opnieuw op te starten”, zegt Patrick Aerts (foto). De vraag werd niet toevallig aan hem gesteld. Hij is al vele jaren actief als organisator van evenementen voor bedrijven. Samen met Raf Janssens zet hij ieder jaar Studio 54 in het Sportpaleis op poten en hij is ook de grondlegger van zomerbar Bocadero.

De D-Club wordt net als voorheen een gayclub. “Ik ben veertien jaar actief geweest in het gaynachtleven. Ik had wel zin om me hier weer op toe te leggen”, verduidelijkt Patrick Aerts. “Ik denk dat de Antwerpse gayscene wel nood heeft aan een frisse wind, iets nieuws. De D-Club zal luchtiger en toegankelijker zijn dan vroeger. Iedereen die zich thuisvoelt in de gay-ambiance zal hier welkom zijn.”

Patrick Aerts wil ook een stijlvolle club. “We streven een hoger niveau na, maar daarom niet duur”, benadrukt hij. “We werken zonder lidmaatschap en de toegang is gratis.”

De D-Club zal een heel eigen identiteit hebben. Patrick Aerts is niet over één nacht ijs gegaan en heeft een heel nieuw concept uitgedacht. “De zaterdagavond wordt D-Clubavond. Dan zullen we ons eigen concept brengen. Op vrijdagavond brengen we internationale concepten naar Antwerpen, zoals de Betty Ford Clinic, heel bekend in de gaywereld en enorm populair in Amsterdam. Het gaat me in ieder geval over de totaalbeleving. Bezoekers moeten zich hier thuis voelen.”

Het Facebook-evenement.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Going out, Holebi, Media en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s