Studio 54 Sportpaleis Antwerpen met Trinity en reuzepop Dundu op zaterdag 22 september (+ video)

Tegen de traditie in kondigt Studio 54 Sportpaleis de main act aan.

Aftellen naar vernieuwde Studio 54 in Sportpaleis

Het aftellen naar de grootste disco-party in het Antwerpse Sportpaleis is begonnen.Op 22 september gaat voor de elfde keer de Studio54-party door. Net als vorig jaar is ‘the greatest disco-party on earth’ het eerste megafeestje dat doorgaat nadat er verbouwingen plaatsvonden in de Antwerpse sport en muziek tempel. Voor de elfde verjaardag maakte Patrick Aertsen komaf met enkel ‘vastgeroeste’ gebruiken in het concept.

Naast een nieuw podium, een nieuwe plaatsing van de vip-loges worden de vaste drag queens en performers voor deze editie even achterwege geladen en kiest Patrick Aertsen voor een Nederlandse groep van dragqueens en dansers. Een andere traditie die sneuvelt is die van het geheim houden van de artiesten die in het Sportpaleis zullen optreden. Daar heeft Patrick Aertsen een goede reden voor want het is immers de eenmalige reunie van de groep Trinity die in de jaren 70 enkele hits scoorden zoals ‘002345709 That’s My Number’,’First Of June’ en “You are my life’. De discogroep bestond uit Sofie Verbruggen en de voormalige Pebbles-leden Fred Becky en Bob Bobbot, die de groep hadden opgericht nadat de Pebbles waren opgehouden.

Een andere blikvanger op 22 september is de vijf meter hoge pop Dundu. Je mag dit gerust een blikvanger noemen want zelfs van aan de andere kant van het Sportpaleis zal Dundu opvallen. In de pop zijn immers honderden led-lampjes aangebracht die licht geven. Niet minder dan vijf mensen bedienen de veertien bewegende elementen waardoor Dundu helemaal tot leven komt en op een unieke manier de interactie aangaat met de duizenden disco-liefhebbers.

Antwerpenaren kunnen de volgende dagen al kennismaken met Dundu want hij zal overal in Antwerpen opduiken. Als je met hem op de foto gaat maak je kans op een vip-pakket met hotelovernachting.

Studio 54 op 22 september in het Sportpaleis

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Going out, Holebi en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s