Pink Friday (15 juni) luidt Propaganda Belgium in

Homodiscotheek Red & Blue organiseert van 15 tot 17 het gay dance-evenement Propaganda. En dat begint met Carnivale op Pink Friday op de Sinksenfoor. Ludo Smits van Red & Blue wil er een Tomorrowland van de foor maken.

Pink Friday zal aan zijn derde editie toe zijn. Maar omdat het helemaal niet zeker was dat de Sinksenfoor kon doorgaan, was het ook voor Smits bang afwachten. Enkele buurtbewoners en bezoekers hadden klacht ingediend tegen de kermis wegens overlast. “Ik had weinig tijd om de dj’s te boeken”, zegt hij in Het Nieuwsblad. “Maar met Propaganda organiseer ik vijf party’s op een weekend. De dj’s, onder meer uit de Verenigde Staten, van de andere events zullen vrijdag al te horen zijn op de foor. Ook in Red & Blue, de Flandria-boot en op het dak van het Lindler-gebouw zal er gefeest worden.”

Smits wil ook jongeren en LGBT-toeristen aantrekken. “De kermis heeft iets oubolligs. Met een goede geluidsinstallatie en twaalf bekende dj’s mikken we vooral op de jonge holebi’s. Dit gaat absoluut het Tomorrowland van de foor worden. Voor een evenement van een dag komen toeristen niet meer af. Als het voor meerdere dagen is, lukt het wel om buitenlanders aan te trekken. De voorverkoop is al bezig en het loopt goed. Voor alle duidelijkheid, de toegang op de Sinksenfoor blijft gratis.”

Leemte in juni opgevuld

Propaganda en Pink Friday vullen de leemte in juni op. Antwerp Pride is immers naar augustus verhuisd om zo volgend jaar samen te vallen met de World Outgames.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Going out, Holebi, Horeca, Media en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Pink Friday (15 juni) luidt Propaganda Belgium in

  1. Ronny zegt:

    Liefst geen 2 de tomorrow land. Eentje is genoeg.
    De beste gay kermis fuiven zijn te vinden in Duitsland. Namelijk Düsseldorf en München en deze worden druk bezocht. Tienduizenden. En dit zijn zeker niet de jongeren, in tegen deel. Het zijn 30-40 plussers.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s