Thuis: Franky en Tibo trouwen op 1 juni, feest op 3 juni in Beringen

Op vrijdag 1 juni geven Franky en Tibo, het homokoppel in Thuis, elkaar het jawoord. De jaarlijkse Thuisdag, die dit jaar plaatsvindt op zondag 3 juni, staat daarom volledig in het teken van het trouwfeest van Franky en Tibo. De Thuisdag is voor de fans de gelegenheid bij uitstek om hun favoriete acteur in levenden lijve te ontmoeten, dit jaar in een feestelijke setting.

Op zondag 3 juni verwacht de cast de trouwe kijkers in be-MINE voor het mooiste trouwfeest van het land. Elke bezoeker ontvangt het enige echte Thuis-trouwalbum, vol foto’s van het huwelijk. Wie dat wil kan ook zelf in het huwelijksbootje stappen op de Thuisdag, of een romantisch ritje maken op het reuzenrad. Als kers op de huwelijkstaart maken alle bezoekers kans op een fantastische (huwelijks)reis naar Namibië.

Op het einde van een mooie dag voor de duizenden fans, start dj Bram een dj-set en wordt de Thuisdag swingend afgesloten. Thuis-fan bij uitstek Sven de Leijer, genoegzaam bekend van De laatste show, verwelkomt alle acteurs op het podium en iedereen krijgt een glaasje cava aangeboden om samen met de acteurs te klinken op het huwelijksgeluk.

Wanneer: op zondag 3 juni van 10.00 tot 18.00 uur
Waar: be-MINE, Koolmijnlaan 201, 3582 Beringen-Mijn

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s