Eerste Uit de kast-afleveringen ingeblikt, kandidaten gezocht

Al vijf jonge holebi’s hebben hun coming-out gedaan met de hulp van Uit de kast, een toekomstig VTM-programma over… coming-out. Maar researcher Bram Bierkens zoekt nog kandidaten.

“Vijf jongeren hebben we al uit de kast geholpen. Stuk voor stuk prachtige en aangrijpende verhalen die vanaf het najaar op VTM te zien zijn. De vijf deelnemers zijn achteraf ook allemaal tevreden over hun deelname. De opnames zijn met respect gebeurd, de reacties waren doorgaans goed én ze kunnen eindelijk zichzelf zijn”, vertelt Bierkens op Facebook.

Om de reeks te vervolledigen zoeken we nog drie holebi’s die ook de stap willen wagen. Holebi’s die het beu zijn om een dubbelleven te leiden of zelfs helemaal geen leven. Ken jij iemand die nog in de kast zit en er maar niet in slaagt om eruit te komen? Of ben jij zelf zo iemand? Schrijf je dan in op http://www.vtm.be/uitdekast. Wij contacteren je dan voor een vrijblijvend gesprek. Voel je er achteraf toch niks voor om deel te nemen aan het programma, dan respecteren we dat uiteraard. Wil je toch de stap zetten, dan bekijken we samen hoe we jou kunnen helpen.”

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Televisie en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s