Lady Gaga geeft 2de concert in Sportpaleis Antwerpen, op 30 september 2012, met wachtlijst en voorverkoop op vrijdag 20 april (?)

Bij Live Nation wilden of konden ze het gisteren nog niet bevestigen, maar uit goede bron vernam De Standaard dat Lady Gaga dan toch een tweede concert zal geven in ons land, op zondag 30 september.

De tickets voor het eerste concert in het Antwerpse Sportpaleis op 29 september vlogen vorige vrijdag in amper veertig minuten de deur uit. Er werd meteen een wachtlijst geopend. De ticketverkoop voor het tweede concert zal wellicht nog eind deze week van start gaan. Heel veel tickets zijn al gereserveerd via die wachtlijst, dus wie zich nog niet opgegeven heeft en niet naast het net wil vissen, neemt best zijn voorzorgen. Inschrijven op de wachtlijst kan op www.proximusgoformusic.be.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Media, Muziek en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Lady Gaga geeft 2de concert in Sportpaleis Antwerpen, op 30 september 2012, met wachtlijst en voorverkoop op vrijdag 20 april (?)

  1. Pingback: Voorverkoop 2de concert Lady Gaga in Sportpaleis Antwerpen (30 september 2012) start op maandag 23 april, 10 uur | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s