Mr. Gay Netherlands Thom Goderie aangekomen in Zuid-Afrika voor Mr. Gay World-verkiezing

Thom Goderie (21) uit Roosendaal is woensdag aangekomen in Zuid-Afrika voor de Mister Gay World 2012-verkiezing. De Mister Gay Nethererlands uit 2011 mag zijn titel tijdens de wedstrijd op het internationale toneel gaan verdedigen.

De wedstrijd duurt vier dagen. In die tijd moeten de deelnemers door middel van een fotoshoot, een presentatie, sportwedstrijden en een modeshow laten zien wie de internationale titel waard is. Goderie schat zijn kansen goed in. Maar vooral de vertegenwoordiger van Mexico noemt hij ‘moordend’.

De wedstrijd begon met een persconferentie en een safari. Goderie wil met zijn deelname het beeld van Nederland in het buitenland ten opzichte van tolerantie tegenover homo’s verbeteren. “In Nederland is dat al goed geaccepteerd, maar in landen als Ethiopië bijvoorbeeld niet.”

Om beslagen ten ijs te komen heeft Goderie vooral gewerkt aan zijn presentatie. Hij gaf eerder aan dat die nog wel beter kon. Als de Noord-Brabander de wedstrijd wint, mag hij op wereldreis langs alle landen die meedoen aan de verkiezing. Deze zijn: Argentinië, Australië, Brazilië, Bulgarije, Canada, Chili, Tsjechië, Ethiopië, Finland, Frankrijk, Duitsland, Hongkong, Ierland, Mexico, Namibië, Nederland, Nieuw-Zeeland, Noorwegen, de Filippijnen, Zuid-Afrika, Spanje, Zwitserland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Venezuela.

Dit bericht werd geplaatst in Fashion, Holebi, Lifestyle, Media, Showbizz en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Mr. Gay Netherlands Thom Goderie aangekomen in Zuid-Afrika voor Mr. Gay World-verkiezing

  1. Pingback: Andreas Derleth = Mister Gay World 2012 | Lacquemant

  2. Pingback: Thom Goderie wint Mr. Gay Formal Wear en Mr. Gay Congeniality tijdens Mr. Gay World 2012 | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s