One Direction gay?


Zijn twee van de jongens van One Direction gay? Op onderstaande foto lijken Harry Styles (18) en Louis Tomlinson (20) wel erg close met elkaar…

En wat moeten we denken van Zayn Malik met Liam Payne?

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Muziek en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

237 reacties op One Direction gay?

 1. fuck1Dnators zegt:

  “En wat moeten we denken van Zayn Malik met Niall Horan?”
  sorry mag ik even huilen?! de foto waar dat boven staat is van Zayn Malik en Liam Payne! Doe je huiswerk eerst voordat je over ze praat… stelletje mongolen xD ooit gehoord van ‘bromance’ ? ’t is 2012 hea, in hokjes denken is over :p LOSER

 2. maymay zegt:

  doe normaal dit echt niet waar dat doen al tijd die dingen!!!
  ga iemand anders bedriegen

 3. Sem de vries zegt:

  ik denk dat louis gay is

 4. mara zegt:

  aleen louis is gay

 5. galatasarayenbuykaskim27 zegt:

  Ik heb zo’n vermoeden dat Louis Bi of misschien wel gay is, maar de rest is gewoon erg close met elkaar. ”BROmance” mensen!

 6. lovezaynmalik zegt:

  Zayn is zoo hot en sowieso geen gay niall of louis zou kunnen
  Zayn en liam zijn gewoon bffs en ze hebben allebei een sixpack

  En trouwens als je de namen niet eens kent waarom beledig je ze dan jij bent de grootste gay

 7. Anoniem zegt:

  Sorry hoor mensen, de gene die deze post plaatst wil alleen weten of de ‘leden’ one direction hetro- of homoseksueel, niet als belediging ofzoiets

 8. shannen zegt:

  ik vind ze helemaal niet gay ze zijn gewoon close met elkaar jij bent toch ook geen gay of wel ze vinden elkaar gewoon aardig okey louis doet wel een beetje raar maar dan hoeft ie nog geen gay te zijn beledig iemand anders ofzo (maar niet hun)

  • Jai-Jai zegt:

   Eeh sorry hoor maar je kan iemand niet gay vinden ; iemand is gay of is het niet, het is een feit geen mening en waarom zou gay een belediging zijn?? Das hetzelfde als dat hetero een belediging was of mens een belediging!!!

 9. Rationeel zegt:

  Djeezes wat een kutopmerkingen, en als ze gay zijn so what? Zou toch best kunnen ben je dan geen fan meer ofzo? Typische pretienertjes met oogkleppen als wagenwielen zo groot… bromance is dus gewoon “als broers close zijn”? of liggen neuken in de hotelkamer …. Doe jullie ogen eens open zeg!

 10. Onderbroek zegt:

  Het maakt me niet uit dat ze homo zijn ofwha, en het is niet helemaal bekend, maar ‘gay’ betekend niet homo, dat betekend ‘tévrolijk’ ik noem het liever homoseksueel ofso. Ik heb daar wel respect voor.

 11. Onderbroek zegt:

  Btw, daar helemaal boven aan is Louis en Liam toch? JE BELEDIGT LIAM! GROM. En niet Harry en Louis ;aaa

  -Liamlover <333

 12. Onderbroek zegt:

  Zorrie voor nog een reactie op deze noob pagina, Liam en Zayn hebben een vriendin +STOND IN DE GIRLS, HITKRANT, STARZ!

  • joy zegt:

   Uhm, liam en louis hebbe een vriendin , danielle en eleanor, en van zayn dat weet niemand, hij zou met perrie edwards zijn maar das niet bevestigt, nu. Alle echte directioners doen of de jongens echt gay zijn ( wetend dat dat niet zo is) als je niet weet wie Larry,Zarry,Niam enzo en wat ze betekenen dan zou je beter niets zeggen

  • Lizeth zegt:

   Harry ook dus die is ook niet homosexueel

 13. pjotr69 zegt:

  Bende hysterische pubers. Zelfs de ‘commentatoren’ van HLN.be hebben meer niveau dan jullie. We kunnen alleen maar hopen dat ze homo zijn. Al is het maar om homofobe trutjes te ergeren.

 14. Nicole zegt:

  dat heet bromance :S . ze zijn geen homo ofzo . alle 1d leden doen dat . en als harry&louis doen dat vriendschappelijk, en trouwens doen dat alle 1d leden . en liam&zayn hebben idd een vriendin . en louis heeft er trouwens ook een geloof ik x] . dus dit is echt onnozel en onacceptabel om over 1d zitten te roddelen ..

 15. CARLYYN zegt:

  LIAM PAYNE IS NIET GAY , HARRY STYLES WEL.
  iedereeen zit ze zeiken dat one direction gay is maar dat is nietso alleen harry , niall & louis volgensmy

  • indra zegt:

   ja nin dus ze zijn nie gay !

  • Laurien-1D-fan zegt:

   nee,niemand is homo! begrijp da nu eens die jongens vinde da nie meer fijn hebbe ze zelf gezegt tijdens een intervieuw wille jullie zo de band kapot ofwa?

  • Lizeth zegt:

   HARRY IS NIET GAY!!! Sorry hoor alleen harry heeft een vriendin en hij is NIET gay! Alleen iedereen gaat fotoshoppen met die foto’s enzo dus..

   • laura zegt:

    Zo en nog wat ik kan nu ook gwn beginnen met fotoshop dat deze eigaan bv gay is dus jha ik geloof er niks van en zowieso jongens van die leeftijd en zo een ok gwn pubers doen dat met elkaar dat zijn zo van die jongens grappen ene s zo ne raare gedrag

 16. pjotr69 zegt:

  Dat is geen geroddel. Dat is hoogstens bedoeld als een knipoog. Neem alles eens niet zo serieus. Als je een beetje rondkijkt op deze blog dan weet je dat deze blog gaat over holebinieuws. Af en toe mag er ook al eens een grapje gemaakt worden. Zeker als One Direction zelf nogal nichterig doet.

  Ik weet dat geile pubermeisjes droevig worden bij elke suggestie dat die jongens homo zijn, maar gun de homojongens ook eens hun pleziertje. :p

 17. cereen zegt:

  sorry hoor mr als ze echt homo waren hadde ze geen vriendinnetjes he ???
  ik denk dat ze gwn zo onozel doen omdat iedereen zegt dat ze homo zijn. dusssss willen jullie ofzow dat ze homo zijn?? gwn gezijk !!

  • kim zegt:

   dat ben ik niet met je eens als ze nog in een ontkenningsfase zitten of er nog niet helemaal uit zijn wat ze willen.
   btw de meeste homo,s hebben vriendinnetjes gehad voordat ze toe willen geven dat ze op eigen geslacht vallen. ga zelf met homo,s om en me neef is er zelf ook 1 en die hebben allemaal een vriendinnetje gehad.
   het zijn trouwens onwijs gezelige mensen homo,s 🙂

   groetjes kim

 18. Directioner zegt:

  Ze zijn allemaal gay ^.^

 19. 1DLover zegt:

  Ik denk dat alleen Harry gay is.. Ik vind het niet erg ofso maar ik hoorde allemaal verhalen.. En als je dat filmpje helemaal bovenaan ziet dan weet je het wel zeker.. I Love 1D!

 20. 1DLover zegt:

  Ow en ik denk toch dat Louis ook gay is..

 21. Amber zegt:

  RODDELS RODDELS RODDELS
  Zodra je ze zelf hoort zeggen dat ze gay zijn, zijn ze het.
  EN WAT MAAKT HET UIT? Ze blijven hot.
  EN REAGEER ZELF NIET ZO MONGOLISCH MENSEN!
  Het is toch ook gewoon een vraag? En je hoeft toch niet perse iedereen te kennen van 1D? Ze zingen goed, ze hebben leuke liedjes, dat is meer dan genoeg toch? Hij kent in ieder geval de namen???

 22. OneDirectionLover zegt:

  Ze zijn allemaal geen gay
  Louis heeft een vriendin
  Liam heeft een vriendin
  Zayn ook (hij is terug bij z’n ex zeggen mensen)
  Niall is gewoon knap en is geen gay!
  Harry heeft ook al zat meisjes gehad

  Hou gewoon je fucking tering bek over hun hun zijn echt geen gay ze zijn gewoon normaal en vallen op meisjes sorry hoor maar miss ben JIJ wel gay!

  • Wouter zegt:

   is gay zijn dan niet normaal?

  • thota zegt:

   Oh wauw. Jij bent niet bepaald wat we noemen een “aanwinst voor deze planeet”. Als je durft te praten over een verschil tussen “gay” en “normaal” dan moeten die jongens van 1direction niet blij zijn met jou als fan. Ik vind het jammer dat er ten eerste zo’n heisa over wordt gemaakt en ten tweede dat dit soort mensen ooit over stemrecht beschikken(ik ga er vanuit dat jij nog niet volwassen bent). Waarschijnlijk kun je er niets aan doen, maar probeer alsjeblieft na te denken voor je op “reactie plaatsen” klikt.

   En dit terwijl ik me had voorgenomen me niet te mengen in zo’n stomzinnige discussie.

   Dankuwel, groeten.

 23. kim zegt:

  wow wat een reacties wat maak het uit of ze gay zijn of niet???? hopenlijk blijven jullie met ze alle een beetje op de grond staan en niet ergens in de wolken zitten want wat is de kans dat je ze zelf kan krijgen?
  net als dat hun vriendinnen dreig mail krijgen van een geopsedeerde fan die al de trouwjurk heeft klaar liggen pffff kom op zeg het zijn gewoon jongen met ook een eigen leven of ze nou homo of geen homo`s zijn als ze maar gelukig zijn. het gaat toch om hun muziek??????????

 24. ProudxDirectioners zegt:

  ewaaaaaa ga leven zoeken ofzooooooo , ze zijn geen homo´s anders hadden ze tog ook geen vriendi???? ze zijn gwn close jaa oooit gehoord van BROMANCE

  en als ze gay waren wrm heeft heeft louis dan met eleanor, liam met danielle en zayn met perrie en niall is gwn knap en is volgens zijn vader verlieft op een meisje uit zijn straat en harry kan bijna iedereen krijgen.
  I LOVE ONE DIRECTION 4 EVER <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

 25. Celine zegt:

  ze zijn gewoon erg close met elkaar, ik bedoel, harry is een flirt, met meisjes, dus geen gay. louis, had een meisje, geen gay, liam had een meisje geen gay, en niall ook geen gay en zyan had ook n meisje.
  gewoon erg close samen.
  I LOVE HARRY :$.

 26. Jack zegt:

  Ik heb me werkelijk waar helemaal dood gelachen om die reacties hier.
  Mensen, chill out. Hij vraagt alleen of ze homo zijn. En ja, ze lijken het inderdaad. Of ze het zijn, geen idee, dat weten die blije mensen hier allemaal heel goed. Stelletje freaks.

 27. Jenny zegt:

  Ze zijn geen GAY ik heb bewijs. loser!!! OMG

  • Lisa zegt:

   Echt he. Jou reactie is zoooo waar. Meid Je Bent Cool ! Je bent leveloos gene die dit schreef beantwoord dit plzz: wrm doe je dit??

  • iemand zegt:

   f*ck bitck wa is j probleem, en als ze gay zijn ja en? wa ga j deraan doen?! e shit vent echt waar bende hiepocrieten
   gay’s zijn btw veeeeeeeeeeel liever dan andere jongens
   love you all!!!
   NOT

 28. Ladylalleke zegt:

  Da boveste zn ni eens Harry en Louis, tzn Louis en Liam en zebbe alllebei e lief zele !!

 29. kim zegt:

  wou eigenlijk niets meer plaatsen omdat je hier volgensmij met oppervlakige pubers te maken heb met oogkleppen op
  ten eerste zoals ik al eerder ergens schreef hebben de meeste homo`s een vriendin gehad voordat ze toe gaven dat ze op eigen geslacht vallen (blijf maar lezen dat ze geen homo`s kunnen zijn omdat ze een vriendin hebben) dus het zou altijd nog kunnen.
  ten rweede harry en louis hebben toegegeven dat ze bi zijn in een intervieuw.
  en voor de rest lekker belangrijk pfffffff
  fans zijn freaks en kijken niet verder dan een knap koppie en een lekkere lijf.
  wou dat ze echt homo`s waren al is het alleen maar voor die zielege wijven die in een fantasie wereld leven.

  • iemand zegt:

   kim you rule

  • susan zegt:

   kim je hebt gewoon hartstikke gelijk,

   ik ben ook fa maar het maakt me niet uit of ze homo zijn of niet.
   sommige (nouja zeg maar veel) fans denken dat one direction hun helemaal hot vind en dat ze absoluut geen gay zijn.
   en als ze gay zijn dan zeggen ze het echt niet als mensen erover gaan zeuren.

   Xx susan

   btw: ik denk dat het gewoon een publiciteitsstunt is (heb ik het goed geschreven?? :p)

 30. LarryIsReal zegt:

  Okay, ik zou jullie even wat uitleggen voor een paar mensen die er niets van snappen.. because Im a real Directioner (:
  Niall is blond (eigelijk bruin ma hij heeft zn haar geblondeerd)
  Liam is niet blond maar bruin
  De bovenste foto zijn inderdaad GEEN Harry en Louis maar Liam en Louis en die dingen doen ze vaker..
  van Zayn en Liam.. dat heet bromance #LLN
  En volgens mij heeft niemand van jullie hier gehoort van Larry Stylinson (:
  Okay that all what I wanted to say so..
  If you have questions.. ask me (:

 31. Olena zegt:

  OMG. GO LARRY GO. Kom snel uit de kar louis

 32. Olena zegt:

  mensen ik zeg dit. Misschien zijn ze wel gay maar gaan ze het niet zeggenomdat ze bang zijn voor reacties van mensen ^^

  ik bedoel Harry heeft in het tijdschrift Girlz toegegeven dat hij een oogje heeft op Louis.. dus ga niet zielig doen. jullie hopen gwn om ze zelf te krijgen

 33. Nynke zegt:

  Als fans over hun “gaytjes” van One Direction praten is dat als een knipoog naar hun bromances bedoelt. Aangezien jij niet eens hun (correcte) namen weet vraag ik je dus eerst in ze te verdiepen en dan snap je wat ze doen. En mag jij ze gay noemen.

 34. Harry_Lover zegt:

  Jullie zij. Echt dom dat is Liam duidelijk te zien, als directioner weet je dat 100% dus..

 35. 100%directioner zegt:

  dit is indd vrij zielig, dat je de jongens niet eens uit elkaar kan houden als je zoiets schrijft.
  en verder, als vrienden kun je ook close zijn 😉

 36. stoop !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! met filmpjes op internet te zetten voor t eroddelen ik word echt woedend ooit zullen zal harry styles wel zijn ware liefde ja inderdaad je kun als vrienden ook close zijn harry en louis kunnen er niets aan doen dat ze denken dat ze voor het zelfde geslacht zijn en stop met zon rotfilmpjes rondte zooien als je niets anders te doen hebt dan dat werk dan bij de story das mijn mening

 37. Monique zegt:

  Zayn is die jongen met zwart haar.
  Niall die blonde.
  Louis is die met bril of dat haar dat een beetje opstaat.
  Harry is die metlange krullen.
  En Liam heeft soms justin bieber kapsel of heeft ie korthaar ofheeft ie korte krullen

 38. Koekjestijd zegt:

  Het zou cool zijn moest er een gaykoppel in de groep zitten :d
  Brengt een beetje variatie niet? En holebi zijn is geen belediging? -.-

 39. Laurien-1D-fan zegt:

  one direction are not gays! i love one direction! and i am 9 year! haha

 40. van boven de foto en dan de 2 de dat zijn louis en liam en ik denk dat alleen louis en harry gay zijn maar dan met elkaar weet het niet zeker hoor anders niemand
  p.s. niall is een lkkrding!!

 41. Nienke zegt:

  Neen, ze zijn niet gay. Ze deden gewoon alsof, ze zijn gewoon beste vrienden! En dat noemen we nou een Bromance. Harry en Louis samen, is ‘Larry Stylinson’. Louis had een discussie met Harry over hun Bromance, waardoor Larry Stylinson is gesloten. Want Eleanor en Louis vonden het geen goed idee meer, mensen peste Harry en Louis ermee omdat ze dachten dat ze gay waren -_-‘.

 42. taaatjee zegt:

  wie zijn er nou gay? want eerst gaf nial zayn een kus enz en liam en zayn liggen bij elkaar op schoot te slapen ??

 43. truedirectioner zegt:

  Ik hoop dat er hier een paar echte directioners zitten. Laat ik het zo zeggen, de jongens zijn gewoon heel erg goed bevriend met elkaar, bromances dus. Als je een echte directioner bent dan snap je het als mensen denken dat ze homo zijn. Ik kan het heel goed begrijpen dat mensen dat denken. Maar de jongens zijn homo maar ook weer niet, maar ook weer wel haha. Lastig uit te leggen, directioners snappen het. En is het gelijk ‘gay’ als 2 jongens bij elkaar op schoot in slaap vallen? En op dat eerste bewegende plaatje dat zijn niet Harry & Louis maar Liam & Louis. Ik hoop dat jullie het snappen 🙂

  • I'm a directioner not a fan zegt:

   Klopt begrijp het wel had ik ook toen ik 1D voor het eerst zag dacht ik dat Louis gay was maar (in het echt) ze zijn nie gay!

 44. Esmee zegt:

  Sorry hoor, ten eerste; De eerste foto os Louis met Liam, niet Louis met Harry..
  Ten tweede; Het zijn grapjes, ze kl*te gewoon een beetje als jongens onder elkaar, niks serieus.. Please people

  • ILOVE1D zegt:

   Ja weet het moet altijd wel lache als ze van die grapjes uithale maar mensjes die denken dat ze gay zijn denk dan aan die liedjes die ze schrijven die gaan allemaal over liefdesliedjes over een meisje bijv. What makes you beautiful One thing gotta be you enz.

 45. Pingback: Louis Tomlinson en Harry Styles (One Direction) ontkennen homo te zijn | Lacquemant

 46. 4everDirectioner! zegt:

  Sorry hoor maar jullie praten echt poep
  Dat zijn Bromances tussen hun (duh)
  Voor je iets zegt weet dan ook waar je over praat
  Dit slaat nergens op en indd het is Liam en niet Niall
  Het is Liam en niet Harry sorry maar weet je wel waar je over praat?
  STUMPER!

 47. F.G. zegt:

  voor iedereen op deze pagina, MENINGEN ZYN GOED.
  als iemand denkt: ” Ja, zij zijn Gay ” das hun mening. Ik denk persoonlijk van niet.
  Bromances bestaan, zeker bij 1D
  het is ook niet het einde van de wereld als ze gay zijn. 🙂
  Dat is hun keuze dus iedereen laat hun met rust.
  MVG
  F.G.

 48. lore zegt:

  ze zijn geen gay ze zijn gewoon heel close en je moet eerst de namen tegoei kennen!!!!!

 49. kimpjuhh zegt:

  Je weet niet eens wie wie is -.-

 50. Laurien-1D-fan zegt:

  she are not gay’! she are best friends!

 51. I zegt:

  ze zijn echt niet gay hoor ze zijn gwn bff enzo ze kunnen niet zonder elkaar ze zijn gwn heel erg bevriend met elkaar mag dat soms niet of zo weten jullie eigenlijk wel wat gay is mensjes gays zijn jongens die zo meisjes achtig zijn en elkaar kussen echt zoenen niet voor de gein maar gwn net zoals en knuffel zo bedoelen ze het. het is gwn cuteee !!!!!

 52. Celine zegt:

  Gast t is gewoon vriendschap, liam zayn en louis hebben een vriendin dus, get a life

 53. lola zegt:

  Als iemand een vriendin hebt, betekent het niet dat ze niet gay zijn..
  oh en mensen die fan van iemand zijn, willen natuurlijk niet dat HUN favo idool homo is he,
  stel je voor, dus snel op een ander schuiven.
  Ik zou ze als gay alleen leuker vinden ..

 54. 07hans08 zegt:

  Alle bandleden van de boysbandgroepen zoals Backstreet Boys, N*Sync, Boyzone hadden ook allemaal een vriendin en uiteindelijk kwam er uit elke groep een homoseksueel uit! dus waarom er direct vanuit gaan dat het geen homoseksuelen zijn ?!? omdat ze een “vriendin” hebben? Er zit er alvast dus 1 tussen (LOL)! om de traditie niet te breken 😀

 55. Pfffff zegt:

  Wat maakt het nu uit of ze homo zijn of niet? Zowel homo als hetero is toch niet negatief? Dus waarom zo een drukte? Of maakt de gedachte dat ze homo kunnen zijn de stoute gedachten van bepaalde tienermeisjes kapot ? :d Get a live people !

 56. anoniem zegt:

  omg guys plz search louis tomplison girlfrend hij heeft een kk hotte chick voordat je erge dingen over ze zeggen hij heeft een vriendin dat jij nooit kan krijgen hhaha wie is nu die homo/gay

 57. Sydney zegt:

  Sorry hoor, maar 1D is niet gay!
  Louis en Liam hebben al een vriendin! En harry is nog single, maar die had verkering met een meisje. Niall is (denk ik) verliefd en Zayn ook (ik hou nooit bij met die roddel’s!! dus zeg als ik een fout heb -.-‘).
  Ik hoor zo vaak dat hun Homo zijn, maar dat zijn ze niet.
  Louis doe voor de lol altijd iets bij de concert (als je goed oplet weet je wel wat ik bedoel). Zayn gaf Liam misschien wel een kus bij ‘One Thing (behind the scenes)’, was ook voor grap bedoeld. Maar Sorry wie dat verzonnen heeft is gewoon een dikke hater! Ik ken hun al een half jaar!
  Harry is the flirt van de groep. Hij versierd alleen meisjes.
  Niall is the funny one van de groep. Hij haalt dus grappen uit. (uit één van de x-factor dairy’s ((ik denk dat dat verkeerd is gespeld)))
  Liam is the …. (moeilijk woord hoort op die stippellijn xD) van de groep. Hij is soms (te) serieus.
  Zayn is Zayn. Hij word Zayn the Vian genoemd, maar hij is de mysterieus.
  En dan heb je nog de Joker (Louis dus). Hij maakt de meeste grappen, dat kan je wel zien.

  • ONEDIRECTIONLOVER zegt:

   Jij hebt gelijk ben met jou eens en trouwens ze zijn gwn bffs dusse… FUCK THE HATERS

   • TheBestFan1D zegt:

    harry heeft met taylor swift toch????(hoe je die naam ook mag schrijven!! en zayn is en blijft het leukst maar somige mensen denken het van louis )

 58. :P TJE zegt:

  please, waarschijnlijk is er misschien 1 ofzo gay so what eerst zijn ze oh, zo leuk en dadelijk OMG gay neeeeee 😛

 59. _ozie_ zegt:

  ik denk dat ze een vrindinnetje hadden en het uit was begonnen de groepje 1D olkaar beter te kennen en daarna verden ze gay denk ik weet niet zeker 🙂

 60. _ozie_ zegt:

  als ze echt gay zoijn ga ik uit de lint kan het dan niet geloven :@

  • Emma zegt:

   Ook weer zo’n lekkere reactie. Ja wat als ze gay zijn? Dan blijft het gewoon one direction hoor. En als je een echte Direcitoner bent blijf je nog steeds fan

   • emma malik zegt:

    ja da is emma! als ge egt directioner zeit blijft gy van hen houde en trouwens diene benjamin waart houd die zich me bezig eeft hy geen leve ofzo ONE DIRECTION IS NIET GAY!!

 61. Directionerforever&longer zegt:

  Omg, die tweede animatie HAHA, Z’n pik is stijf o.O

 62. Jara zegt:

  wauw g , als je jaloers bent kan je het ook gwn zeggen hoor .. ze zijn niet gay, ze zijn vrienden ..

 63. Laurien-1D-fan zegt:

  al the people that say: she are gay. Are fucking cut people. Stop she are not gay

 64. ONEDIRECTIONLOVER zegt:

  Wie denkt dat One direction of een van hen gay is is zelf gay want hun zijn echt niet gay mensjes wie dat denkt is echt super zielig ze zijn gewoon bffs met elkaar en kunnen nie zonder elkaar en trouwens die bovenste zijn trouwens Louis en LIAM nie Harry! Harry is veel knappeer DUH! Dus FUCK THE 1D HATERS!

  • 1Dlover zegt:

   mee eens en als jullie allemaal zo door gaan met dat homo gedoe dan kan het zijn dat one direction over een tijdje helemaal niet meer bestaat want ik las ergens op internet dat de band tussen harry en louis steeds slechter word!!!!!!!!

 65. Emma zegt:

  Word zo moe van de gedachtegang van jongens soms.
  Nee in mijn ogen zijn ze niet gay, waarom zijn ze meteen gay als ze elkaar plagen. En elkaar voor de gein in elkaars kruis slaan. Als directioner weet je dat dit gewoon een onderlinge “wedstrijd” is en voor fun is. Er zit geen betekenis achter. En als je moe bent van een lange autorit, ja dan kan je inslaap vallen tegen iemand anders aan. Dus echt noem goede redens waarom je ze gay vind, niet een paar foto’s. Als ik foto’s maak van een paar jongens en ze 24/7 volg dan kan ik ook zeggen dat ze gay zijn 😉

 66. Emma zegt:

  En nog 1 klein dingetje. Wat zou het uitmaken als ze gay waren? Directioners vinden ze daarom niet minder leuk hoor 😉

 67. liamloverr zegt:

  GA DOODD.
  LIAM IS NIET GAY.
  OOOIT OP EEN DAG WORD LIAM VAN MIJ!!!!!! 😀

 68. niallhoranlover zegt:

  sneu dit hoor… haha geen hobby’s ofzo? ja sorry hoor zoek een leven ofzo dit is wat jullie bezig houd? nou ja veel.succes veder, ik hoop dat er nog wat van jullie terechtkomt maarja daar is de kans wel.heel klein voor

 69. harryloverrr zegt:

  als je dit allemaal zegt dan ben zo gods zielig ze zijn geen homo dat zeggen ze zelf ook en ze zijn toch oud genoeg om te weten dat ze geen homo zijn ze vinden het ook helemaal niet leuk als je dit over ze zegt dus laat ze gewoon met rust en zeg positive dingen over ze en geen negative!

 70. onedirectionisgay zegt:

  cool

 71. anoniem zegt:

  die jongens zijn echt geen gay…
  wel close, is toch leuk
  en wtf is er mis met homo’s de meeste zijn juist
  gezellig

 72. kim zegt:

  die bovenste waar hij waarschijnlijk perongeluk zijn lul aanraakt is niet Harry Style ?

 73. JK rules! zegt:

  Joh gewoon een paar jaar wachten en dan komt er wel 1 (of meerdere) uit de kast.
  Dat is met al die boybands zo. Dus nog effies geduld hebben en dan horen/lezen we het vanzelf.
  Enne, laten die gasten het uitzoeken met elkaar….als ze mij er maar niet lastig mee vallen 🙂

  • TheBestFan1D zegt:

   what zeg jij?? ik snap niet dat mensen zo denken a laat mensen in hun waarden en b ze zijn niet dom hoor geen gay maar het is niet bij ”alle” boybands hoowr.

 74. florentina zegt:

  gasten ik heb een min. naar beneden moeten rollen om een reactie te typen , weet je 1D is nu eenmaal so close een paar hebben een vriendinnetje de andere niet , als we toch echte directioners zijn nemen we ze toch aan zoals ze zijn ? als louis volgens de kranten en blogs homo bijvoorbeeld is laat ze zeggen wij weten de waarheid we are true directioners , en als je eens 1 dag samen met 1d zal zijn zal iedereen weten hoe leuk ze zijn als je ze echt kent kun je het weten !!!
  doe allemaal toch normaal zij zijn ook maar mensen he !!! but i love harry so match !!<3<3 laat het gewoon !!!! -flo- xx –

 75. Kom op mensen en al zijn ze gay boeien
  als ze gay zijn betekent het toch niet dat jullie geen fans meer zijn???
  trouwens ik denk dat ze geen gay zijn hoor ze zijn gewoon close met elkaar.

 76. Directioner 4 life ! zegt:

  Eey ten eerste, heb jij geen G op je toetsenbord ofsoow?!? ._. En trouwens ik merk hier wie er gay is, dat ben jij ja !! Owhnee sorry voor jou is het qay hahahahahahahahahaha LOSER

 77. NIALL LOVER zegt:

  harry heeft altijd wel een andere vriendin daar maak ik me geen zorgen. zayn ( eigenlijk is het zain ) heeft met perrie ( van little mix ) niall is als de watte VERLIEFD op DEMI LOVATO!!! louis heeft met elandor ( schrijf ik het goed? ) liam heeft gedate met leona!!! jezus als je haar niet kent weet ik het ook niet meer.
  dus…. ze zijn geen GAY OF WAT DAN OOK BEGREPEN!!!!!!
  ze zijn gewoon close met elkaar klaar punt uit

  trouwens gay of niet ze zijn HOT en LEKKER OK!!!
  en ik ga naar hun concert in amsterdam 3 mei!!!! 1e rij!! woooohooo!!!

  EN NIALL HORAN IS EN BLIJFT DE KNAPSTE!! ( mening verschil)
  en die BENJAMIN MOET ECHT EEN LEVEN ZOEKEN IK MEEN HET. gast al je gehaat wilt worden zech het gewoon.
  als je je leven zat bent zech het gewoon.

  JEZUS IK KAN niet w8en tot je een leven hebt

  • Leyla zegt:

   Ze zijn niet gay 😉 , zo als je ziet zijn ze erg close.
   Ze zijn net als broers voor elkaar,en een kusje op de wang geven is helemaal niet erg. Ze hebben gewoon hun eigen lol !
   Wat wij Directioners en de meeste mensen met humor begrijpen!
   En als zayn met naill slaapt is ook niet gay -_- , dat is SCHATTIG!
   EN ZE HEBBEN ALLEMAAL VRIENDINNETJES GEHAD &SOMMIGE NOGSTEEDS ! . Ze zijn een echte Boyband , en als iemand gay was dan zou je dat vanaf het begin merken . DUS GEEN ONZIN A.U.B

  • 1D zegt:

   ik snap je echt ze hebben gewoon vriendinnen dus wat boeit het?
   en als mensen zulke dingen schrijven dat is echt zielig (niet voor one direction maar van het mens dat dat heeft geschreven )
   xxx:)

   • zaynlover♥ zegt:

    echt hé one direction zijn geen homo’s
    ze zijn gwn vrienden
    dat betekent niet dat mensen dat zeggen dat dat waar is
    en trouwens ze hebben allemaal een vriendin
    lovee you zayn malik ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

 78. flora zegt:

  one direction is niet gay ze zijn suoer lief liam payne heeft het zelf uitgemaakt voor zijn fans hoe lief is dat

  • dat is erg ! hij heeft het uitgemaakt omdat er “fans” zijn die daniella bedreigen met de dood . sorri ik vind dat niet kunnen ookal ben ik een die hard fan van ze ! liam is er nog altijd niet goed van en ik denk dat hij nog zielsveel van haar houd !!

 79. nialllover zegt:

  bejanmin je bent gewoon jarloers op one direction boys
  je kan er niet tegen dat er duizenden meisjes op hun verliefd zijn en niet op jou en daarom verzin je deze kl*te onzin

  en echte directioners weten dat dit allemaal onzin is ze zijn gewoon heel close met elkaar
  mag dat niet ofzo
  ben jij dan heel afstandelijk met je vrienden (als je die hebt natuurlijk) ben jij dan heel afstandelijk met je familie

  zoek gewoon een leven en doe iets anders
  het is echt zonde de ruzie die je met de fans krijgt

 80. JK rules! zegt:

  Je merkt niet altijd in het begin of ze gay zijn. Vaak zegt een manager dat ze net moeten doen of ze op meisjes vallen ook al vallen ze dan bijvoorbeeld op jongens. Zo’n manager denkt (uiteraard) aan zijn centen want zo’n boyband is zijn/haar “bedrijf”. Als er dan jongens uit zo’n band zeggen dat ze gay zijn dan stellen ze een hoop meisjes teleur en zo’n manager is dan bang dat er fans
  afhaken. Maar zoals ik al eerder vermelde hier;”tijd zal het leren en als ze mij er maar niet lastig mee vallen”
  Aan alle fans van 1D wil ik zeggen; “trek je er niks van aan wat er ook beweert wordt. Er zijn altijd mensen die negatief/raar/vervelend moeten doen”.

 81. 1D_is_gay zegt:

  Harry is gay kijk het filmpje whil live we’re we young daar zie je dat iedereen zijn sixpack laat zien en hij een hemd aan heeft. “gay”

  • TheBestFan1D zegt:

   meneer wat zeg jij het is een clip niet je levens bepaling. Sorry hoor maar kijk naar je kop eerst oke miss bent je het zelf en dan zeg : ow sorry ik ben zelf gay *jank jank jank* LOOP NAAR DE MAAN :@

  • DiReCTioNeR zegt:

   daar hoeft hij geen gay om te zijn -_-#
   misschien schaam je je voor je eigen ”’gevoelens” ga lekker jezelf denigreren ofzo maar ga 1D niet zwart maken. dankje.

 82. 1D is niet gay zegt:

  Als hij zijn sixpack niet laat zien betekent het niet meteen dat hij gay is sukkel.

 83. emma malik zegt:

  mongole haters one direction is niet gay jullie zijn egt zielig! jullie kenne hen ni dus hou a bakkes one direction is one perfection en wtf schrijve jullie daar een artikel over egt mongole zoek een leve want trekt op niks!! en harry is ni gay mss zeit gy zelf wel gay mongool en niemand in da clipje live while we’re young is gay en trouwens wtf haters kijk dan ni naar da clipje!!! jullie zijn zelf allemaal gay(ik bedoel tege haters eh)

 84. Shania Horan zegt:

  ONE THING I wanna say is SHUT UP!!

  Gr Me

 85. Shania Horan zegt:

  Op de 1e foto staan Liam Payne. Harry Styles

  One Thing I wanna say is GA BETER KIJKEN NOOBIE!!!!

 86. Shania zegt:

  Kom op ik moest helemaal naar beneden schollen om te kijken waar mijn reactie is blijkt is weg te zijn maar ik ben ook directioner en besteet hier niet veel tijd aan zouden jullie ook moeten doen

 87. TheBestFan1D zegt:

  mensen het zijn foto’s alles is geknipt en geplakt en het zijn liam en louis ha ha ha !! sorry maar een verslaggever hoort toch de namen te weten van waar je over typt sorry hoor de slechtste die ik ooit gelezen heb hoor.

 88. joey van der meer nl zegt:

  hoe oud is one direction

 89. Directioner zegt:

  ” Op onderstaande foto lijken Harry Styles (18) en Louis Tomlinson (20) wel erg close met elkaar…”

  Harry staat niet eens op die foto… Het is Liam…

 90. Laura zegt:

  Ok, dan vraag ik me dus af… Ben ik hier de enige die geamuseerd naar deze commentaar aan het kijken is? Het merendeel zijn ongefundeerde BrE3ZaH taal-comments zonder enige toegevoegde waarde. Beseffen deze 1D-fans dan niet dat ze zich hierdoor alleen nog meer voor shut zetten?

 91. lover zegt:

  je hoeft echt niet zo dom te doen en rot opmerkingen te maken over one-direction
  zoek het eerst uit voor dat je die opmerkingen maak

 92. joanne zegt:

  het is gewoon bedoelt als VRIENDEN meer niets !!!

 93. Jan zegt:

  De bovenste foto zijn Liam en Louis! Niet Harry en Louis!

 94. Maud zegt:

  Echt niet no way one direction is not gay

 95. haha zegt:

  dit is qrazyyyyyyyyyy…. haha! miss zijn ze wel homo en miss niet. Dat is tog hun keuze?! en ik ben fan van hun !!

 96. melika malik zegt:

  OMG! Ze zitten in een band ze zijn gwn dikke vrienden ze zijn geen gay eerst moet je weten wie wie is!?? Als je one direction haat oké kan mij nix schelen maar je hoeft niet te zeggen dat ze gay zijn levenloos mens?!! Je bent jaloers!!

 97. Directioner zegt:

  Omg? One direction gay ?? -.- Zoek een leven.. echt.. ’t Zijn gewoon 5 mega goeie vrienden , daarom zijn ze nie gay he.. Beetje jaloers?

 98. 1D zegt:

  zoek iets in je leven dat boeit tog niks ze habben echt wel vriendinnen hoor! het zijn echt geen gay
  xxx
  🙂

 99. Directioner...SO WHAT!? zegt:

  Denk eerst ff na voordat je aand8 wilt krijgen! Het zijn 5 vrienden zijn ze daarom meteen voor gay uitgemaakt worden?? Ga eens naar:Zoekeenleven.com en miss vind je iets leuks maar ga dit dan niet doen!

 100. Hater zegt:

  ZEKERWETE HARTSTIKKE GAY!!!!!! en ze denken ook nog dat ze kunnen zingen en dat deel is het ergste (niet dat ik iets tegen homo’s heb ofzo)

  • farah zegt:

   helemaal niet ze zijn geen homo’s
   hou u vuile bakens gewoon dicht hoe kan je dat weten
   ze zijn geen homo’s
   WTF!!!!

  • Naamloos zegt:

   Hater? Hahahah,je naam zegt het zelf,hoor die ‘hater’? Kunde gij beter zingen ofwa,ahja ik zeg nie da ge uw mening nie moogt uiten he. Ma hou da aub voor jezelf of ga iets doen met je leven i.p.v beroemdheden belachelijk te maken.. Ga toch stoepkrijten ofzo? Je bent nie goed wijs m’n kerel. Als je dnekt dat je beter kan zingen,maak een video plaats ‘m op youtube..Laat me je zien en ik zal eens commentaar geven of ge da nu leuk vind ofnie.

 101. zaynlover♥ zegt:

  sorry maar zayn malik is de knapste
  ♥♥♥♥
  dan louis
  dan harry
  dan liam
  dan nial
  loveeeee youu

 102. farah zegt:

  ze zijn helemaal niet gay
  ze zijn gewoon vrienden
  hoor een kus op een wang is dat al verboden of zo
  echt waar stop met die fucking onzin
  hallo zou jij het leuk vinden als ze tegen jou zeggen homo
  dat vinden ze dus echt niet leuk
  echt waar stop met die fucking reactie hij is gay
  das helemaal niet waar ze hebben allemaal een vriendin

  zoek deze site op
  http://www.geenleven.com

 103. C zegt:

  Ik weet het niet hoor maar al vanaf de eerste foto klopt er niks van , “louis en harry” terwijl op de foto louis en liam te zien zijn .
  Harry en louis zijn zo close omdat ze ook samen een huis hebben en veel hebben meegemaakt samen , dat heet brotherlove.
  De volgende keer dat jullie hoog wille voele met dit soort gossip, zorg dan in ieder geval dat het waar is.

 104. DiReCTioNeR zegt:

  hey weet zeker dat je weet wat je zegt… de bovenste foto zijn liam en louise. en die andere foto’s stoppen te precies je wee dus niet wat ze uiteindelijk deden. en dan nog directionaters ( mensen die 1D haten) houd je mening gvd gwn voor je… we gaan jou idool toch ook niet denigreren ( kleineren) heel stoer hoor hier een topic of te maken… je kunt ze misschien niet leuk vinden maar je hoeft ze niet te haten of wat dan ook. misschien val je zelf wel op het zelfde geslacht.. dan vind jij het ook niet leuk als mensen er topics over gaan maken. HOUD GVD JE MENING VOOR JE!

 105. lolxx zegt:

  hoihoi ik ben de grootste fan terwereld van one direction ze zijn absoluuuuuuuuuut niet gay ik weet alles over hun maar alleen dit weet iemand waar een echte one direction winkel is??

 106. GooseFox zegt:

  Alle 4 gay.

 107. GooseFox zegt:

  Sorry, alle 5 gay.

  Daarbij is het taalgebruik van de gemiddelde 1D fan echt slecht, dat zegt al genoeg.
  Bezittelijk voornaamwoord komt een “W” achter. Het is “Uw bakkes” i.p.v. ” U bakens”
  En “Jouw idool” i.p.v. “Jou idool”. Maar dat geheel ter zijde.

  • Naamloos zegt:

   Nie iedereen is zo goed in spelling. Maar toch leuk dat je ze verbeterd,ik denk dat je later van als beroep ‘leerkracht’ moet worden. Zal echt super zijn enzo.

  • florentna zegt:

   wa zit ge gij eigenlijk te zeggen als je toch al weet dat one direction gay is waarom zeg je nog een keer ,,ge weet gewoon niet hoe dat ze zijn ,iedereen zegt ze zijn gay dus jij gelooft het ook . ik snap echt niet waarom mensen altijd alles moeten geloven . dat kan ons echt niet schelen wat onze gemiddelde taalgebruik is !!! we komen voor onze broers op en daar mee basta !!!

 108. Pingback: Harry Styles (One Direction) in string (+ video) | Lacquemant

 109. Morgane zegt:

  Sorry, maar ik snap echt niet waarom iemand zich hiermee zou bezighouden. Oké, je mag je eigen mening hebben, maar er zijn altijd mensen die kunnen overdrijven. Het zijn ook mijn idolen. Iedereen heeft zo wel iemand waar je naar op kijkt. Kijk, mijn broer is een héél grote fan van Rammstein. Dat is ook niet bepaald mijn favoriete groep & ja, ik heb daar ook mijn eigen mening over, maar ik zeg dat ook niet constant tegen hem. Ik hou gewoon mijn mening voor mezelf.

 110. nienke zegt:

  nou stel ze zijn gay ( zijn ze niet) wat dan nog ? zingen ze dan slechter ? zijn ze dan minder leuk ? snap al die op hef niet hoor ! laat mensen zijn zo als ze willen zijn!

 111. De grootste niall fan ter aller tijden!!!!!!!! zegt:

  Ik vind niall het knapste
  Dan Louis
  Dan Liam
  Dan Harry
  En dan zayn
  En voor alle duidelijkheid ONE DIRECTION IS NIET MAAR DAN OOK NIET GAY!!!!!!
  ZE VINDEN ELKAAR GEWOON LEUK ,
  ,IK GEEF MIJN VRIENDINEN OOK KUSJES EN KNUFFELS WIL DAT DAN METEEN ZEGGEN DAT IK GAY BEN?!!!!!!!?????
  EN NIEMAND MAG NIALL VAN MIJ AFNEMEN HÈ BEGREPEN?

 112. sienna zegt:

  Meestal zijn afkrakers gewoon jaloers. Ik ben verliefd op one direction dat is dit jaar heel erg geworden en oke je hoeft ze niet te mogen maar haat ze niet t zijn gewone jongens (met fk mooie stem en mooi uiterlijk) maar kijk ike hou je mening voor jezelf als ze gay zijn komt dat wel uit en anders niet ga je er niet druk om maken en laat ze gewoon. Xx

 113. Pingback: Lance Bass: Een van One Direction is gay | Lacquemant

 114. .... zegt:

  het is niet louis en harry.
  Dat zijn Liam en Louis.
  Als je commentaar heb, doe research, het is niet alsof je niks over hun kan vinden.

 115. elise zegt:

  hallo als jullie het erop zetten en jullie weten niet eens wie het is dan heeft het helemaal geen nut hoor. en het zijn gewoon hele goeie vrienden van elkaar. en volgens mij ben jij jaloers!! en als ze gay zijn dus niet dan worden ze toch niet slechter en ik snap niet wie er met zo iets bezig houd alleen loezers

 116. lovertjeeeeee zegt:

  je kan zeggen wat je wil maar uiteindelijk weet je het nooit zeker totdat je het hoort. en wat maakt het uit? nee die2 zijn het nee die 2 zijn het. dat boeit toch niet. en trouwens bff’s geven elkaar ook wel eens een kus.

 117. iemand_duhuu zegt:

  wat maakt het uit of ze homo zyn, ze zyn hot, nie???
  euh wel dus he!!! btw nobody is perfect zegt u da iets mensen???
  my maakt het niet uit of ze homo zyn of nie.
  als ze maar muziek blijven maken en goeie vrienden blyven.
  en ik persoonlyk vind NAIL de hotste!!!!!!!!!!!!!!!

 118. jodesca zegt:

  ja tuurlijk doen z dat ik geef mn bffe ook wel een een kus hoor dus ze mogen zeggen wat ze willen maaar je weet het toch nooit zeker

 119. Lisa Marie zegt:

  #JULIA niall is die blonde hoor dus kweet niej en liam heeft bruin haar geen blond maar ja I ❤ 1D

 120. 100%one direction lover zegt:

  jullie maken alleen maar ruzie maar niemand weet het andwoord op deze vraag: is one direction GEY ja of nee

 121. Melissa zegt:

  Gaan jullie sirieus ruzie maken om wie gay is uit 1D hoe gay ben je dan

 122. Janneke1D zegt:

  wtf, dat bovenste plaatje zijn zayn en louis HAHAHAH faal

 123. Henk zegt:

  Ik vind het wel geil

 124. Roxy zegt:

  Kom op die foto van zayn en Liam ze zijn echt niet gay ze slapen gewoon!! ^_^

 125. Roxy zegt:

  Hoe zouden we trouwens zeker weten dat ze gay zijn we weten het pas als ze het zelf zeggen maar nu weten we nu niks nog niet zeker ^_^

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s