Antwerp Pride 2012 van maandag 6 tot zondag 12 augustus met gay parade

De Antwerp Pride vindt dit jaar plaats begin augustus in plaats van eind juni. Een van de hoofdactiviteiten dit jaar is ook de parade op zaterdag. Het programma voor de Antwerp Pride is nog in volle opbouw.

Antwerp Pride ontstond in 2008 om het botenfeest NaviGAYtion meer zichtbaarheid te geven in de stad en om andere holebispelers op de markt te betrekken. In 2010 werd NaviGAYtion echter afgelast omdat het evenement niet rendabel meer was nadat Philip Morris had afgehaakt als sponsor. Antwerp Pride bleef wel verder bestaan. Het verhuis van juni naar augustus heeft dit jaar alles te maken met de World Outgames Antwerpen die plaatsvinden tussen 3 en 11 augustus 2013.

Pride parade

Naast de gebruikelijke mix van feestjes en cultuur voorziet Antwerp Pride op zaterdag 11 augustus een heuse LGBT-parade. Details zijn nog niet bekend, maar de start is voorzien om 14 uur.

Andere vaste waarden zijn Café de Love en A Hard Night op vrijdag, de afterparty’s op zaterdag en het Closing Festival op de Grote Markt ’s zondags.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Going out, Holebi en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Antwerp Pride 2012 van maandag 6 tot zondag 12 augustus met gay parade

  1. Pingback: Sinksenfoor: Pink Friday op 15 juni | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s