Sven Pichal geeft zich bloot in toneelstuk over homosauna Relax, vanaf 1 maart, Theater Leftbanq, Antwerpen (+ video)

Amfi Theaterproducties herneemt in maart Relax, een toneelstuk over een gay sauna. In deze reprise speelt ook Sven Pichal mee, uittredend voorzitter van Het Roze Huis en presentator van Peeters & Pichal op Radio 1.

Relax werd geschreven door Wim Morbée van het gezelschap VREAK en gespecialiseerd in toneelstukken met een LGBT-thema. Relax ging in première in 2010. Deze keer spelen Kristof Goffin (‘Star Academy’), Eddy Kips, Dirk Belloy en Sven Pichal mee.

Voor de show op vtm maakte er een reportage over. Relax speelt van 1 tot en met 24 maart in Antwerpen, Brugge, Sint-Truiden en Mechelen.

Persbericht: Relax: “Het leven zoals het is in een gaysauna.”

Een gaysauna ergens in een stad. Een plaats waar mannen komen en gaan.

Een toevallige ontmoeting tussen klanten en uitbaters. Een plek om even alles te vergeten en te genieten van iets moois: een goed gesprek, een beetje aandacht, wat warmte, misschien wat liefde en wie weet…sex.

Een plek om ‘thuis’ te komen of om op zoek te gaan naar je ware zelf..

Armand, al jaren uitbater van “RELAX”, is blijven hangen in de jaren ’80. Zijn veel jongere steun, hulp en toeverlaat, Bjorn, wil een nieuwe drive aan de sauna geven, maar vecht tegen windmolens en de koppigheid van Armand, maar is zelf uit hard hout gebeiteld. Gert, vaste klant en als het ware bijna vergroeid met het mannenbadhuis, is getuige van de verpaupering van “RELAX”, maar voor hem is dit huis een plek om thuis te komen. En dan is er nog Pieter, een jonge man die toevallig komt binnenvallen.

“RELAX”een grappig en soms ontroerend toneelstuk naar een idee van Eddy Kips geschreven door Wim Morbée in een regie van Dirk Belloy.

De cast: Kristof Goffin, Eddy Kips, Dirk Belloy en Sven Pichal van radio 1 PEETERS EN PICHAL.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Cultuur, Holebi en getagged met , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s