Sandrine Van Handenhoven wordt Lady Studio 54

Sandrine Van Handenhoven wordt vanaf januari 2012 Lady Studio 54 en wordt de gastvrouw van het maandelijks discofeest in Red & Blue. Dat meldt GayLive. Ze zal ook prijken op de flyers.

“Als ik aan Studio54 denk, denk ik aan disco muziek, aan tijdloze fashion, aan glitter en glamour. Studio54 maakt deel uit van de erfenis van de jaren ’70 en heeft de hele ontwikkeling van entertainment en fashion beïnvloed. Studio 54 bracht mensen bij elkaar voor een moment van ontspanning. En laat dat nu net de zaken zijn waar muziek de dag van vandaag nog steeds om draait. Alle zorgen aan de kant en plaats maken voor wat onvervalste ontspanning. Je mooi maken, je vrienden optrommelen en gedurende enkele uren alles geven. Daar draaide het om in de seventies en tot op dag van vandaag is daar niet veel aan veranderd.” aldus Sandrine.

Voor Studio 54 Antwerpen is het dan ook een eer om te mogen rekenen op het enthousiasme en de inzet van een artieste als Sandrine. Samen met haar klinkt Studio54 Antwerpen graag op een mooie toekomst voor beste club van de stad tijdens de eerste editie van 2012 op zondag 1 januari.

Deze aankondiging illustreert de breuk met het recente verleden. Tot enkele maanden terug managede Patrick Aertsen Studio 54. Hij heeft Red & Blue ondertussen verlaten.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Going out, Holebi, Media en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s