Sam De Bruyn in laatste Music For Life

Studio Brussel heeft vandaag de namen van de drie bewoners van de Glazen Huizen bekendgemaakt.  Siska Schoeters en Sam De Bruyn zullen voor de laatste keer het gezicht zijn van de Music For Life actie van dit jaar.

Tomas De Soete laat zich voor de vijfde keer vrijwillig opsluiten voor een radiomarathon. Hij was er al bij op de eerste Music For Life, in 2006 in Leuven. Siska Schoeters kroop in 2007 voor de eerste keer in het Glazen Huis, dit jaar zal ze al voor de vierde keer Music For Life presenteren. Sam De Bruyn maakte twee jaar geleden zijn debuut in het Glazen Huis. Deze keer zal hij voor het derde jaar op rij de benefietactie presenteren.

Het grote verschil met de voorbije jaren is dat er dit jaar meerdere glazen huizen zijn. Studio Brussel koos voor maar liefst drie verschillende locaties:het Martelarenplein in Leuven, vervolgens op het Woodrow Wilsonplein in Gent en ten slotte op de Groenplaats in Antwerpen. Er zullen dan ook niet één, maar drie Glazen Huizen zijn. “En daarnaast,” vult StuBru-nethoofd Jan Van Biesen aan, “zijn er mobiele mini-Glazen Huizen in Hasselt en Kortrijk waarmee we – met hulp van verenigingen – onze presentatoren willen verhuizen. Met De glazen verhuis is Music For Life dit jaar in alle Vlaamse provincies aanwezig.”

Het is meteen ook de laatste editie van Music For Life en het opgehaalde geld gaat dit jaar rnaar de strijd tegen de diarree waaraan dagelijks 4 000 kinderen sterven.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Media, Radio en getagged met , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Sam De Bruyn in laatste Music For Life

  1. Pingback: Music For Life 2011: Sam De Bruyn checkt in op toilet (+ video) | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s