Minder dan 40% van homomannen heeft anale seks maar 93,5% heeft dildo gebruikt

93,5% van de homomannen heeft ervaring met een dildo; 55,4% houdt van slikken, 83% houdt van sperma, 85% had geen pijn bij het geneukt worden. Deze en andere resultaten blijken uit een onderzoek bij 25 00 van Manhunt en DList. De cijfers staan online ter bewondering.

Homo- en bi-seks interactief in kaart gebracht, Fran Bambust, ZiZo, 14.11.2011

Een nationale, Amerikaanse studie over het seksgedrag van homo’s en biseksuele mannen weerlegt clichés en toont vooral aan dat we er allemaal onze eigen gewoontes op nahouden. Het grote onderzoek werd uitgevoerd door het OLB Research Institute bij 25.000 leden van Manhunt en DList en leverde een schat aan informatie op.

“Er is geen homogene lijn te trekken in het seksueel gedrag van deze mannen.”, zegt David S. Novak, manager bij het OLB Research Institute en senior gezondheidsstrateeg bij Online Buddies, Inc. “Zo merkten we dat minder dan 40% van de mannen anale seks hadden tijdens laatste seksueel contact. Homoseks is helemaal niet altijd anaal. Door deze info weer bekend te maken, hopen we stereotypes over homo- en biseksuele mannen op de helling te zetten.”

De resultaten van het onderzoek werden eerst op vertrouwde, saaie wijze in de ‘Journal of Sexual Medicine’, maar om de gegevens aan het brede publiek bekend te maken, besloten de organisatoren een interactieve pagina op te zetten. “We vonden het nodig om onze academische gegevens op een positieve en vlot verteerbare manier terug te geven aan de leden van die online gemeenschappen.”, aldus Novak.

Dit bericht werd geplaatst in Gezondheid, Holebi, Lifestyle, Media en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Minder dan 40% van homomannen heeft anale seks maar 93,5% heeft dildo gebruikt

  1. Schande! Al die homo’s met hun seks voor het huwelijk! 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s