Het Roze Huis: Tuur Van Hove volgt Joke Weckesser op als coördinator

Tuur Van Hove (34) volgt Joke Weckesser op als coördinator van Het Roze Huis. Hij werkt momenteel bij Erfgoedcel Mechelen.

Het Roze Huis vindt nieuwe coördinator in Tuur Van Hove

Met het aanstaande vertrek van Joke Weckesser ging het bestuur de voorbije weken op zoek naar een nieuwe coördinator voor onze organisatie. Na drie sollicitatierondes kwam Tuur Van Hove als meest geschikte kandidaat naar voor.

Tuur Van Hove is geen onbekende voor Het Roze Huis, aangezien hij sinds 2009 vrijwilliger werd in het gespreks- en onthaalteam, al snel ook actief werd in andere werkgroepen en hij tenslotte ook in de raad van bestuur als ondervoorzitter een belangrijke taak opnam.

Toen Tuur zich kandidaat stelde voor de functie van Algemeen Coördinator werd zijn bestuurdersmandaat bevroren en werd er een externe HR-deskundige opgenomen in de personeelscommissie om toe te zien op het correcte verloop van de sollicitatie.

“De keuze viel op Tuur omwille van zijn inhoudelijk inzicht in onze organisatie en zijn enthousiasme om deze job in handen te nemen,” zegt voorzitter Sven Pichal namens het bestuur. “We verliezen met Tuur een zeer gedreven bestuurder, maar we winnen hem nu minstens driedubbel terug als coördinator,” vult bestuurder Leonie Nelissen aan.

Tuur Van Hove: “Ik ben super blij met deze kans. Het is voor mij een eer om het vertrouwen van het bestuur te krijgen en de fakkel van Joke over te mogen nemen. Het Roze Huis is voor mij de afgelopen jaren als het ware een tweede thuis geworden waar ik mijn hart en ziel in steek. Dit zal ik als algemeen coördinator zeker blijven doen. Daarnaast vind ik het belangrijk om de vrijwilligers en de verenigingen die de basis van Het Roze Huis vormen persoonlijk te leren kennen. Ik kijk ernaar uit om jullie allen te ontmoeten!”

Namens de vrijwilligers, het bestuur en het personeel van Het Roze Huis willen we nogmaals onze uitdrukkelijke dank uitspreken aan Joke Weckesser die de voorbije jaren ons roze huis met veel goesting en passie heeft gecoördineerd. We geloven dat we in Tuur Van Hove een waardige opvolger hebben gevonden. Joke blijft nog actief tot 31 januari, Tuur neemt de fakkel van haar over vanaf 1 februari 2012.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Het Roze Huis: Tuur Van Hove volgt Joke Weckesser op als coördinator

  1. Pingback: Debby Boeymans nieuwe coördinator Wel Jong Niet Hetero | Lacquemant

  2. Pingback: Tuur Van Hove nieuwe coördinator Het Roze Huis – çavaria Antwerpen | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s