Café Den Draak (Het Roze Huis) overgenomen door Liesbeth de Smet en Hannes Peeters

Het duo Liesbeth de Smet en Hannes Peeters heeft Café Den Draak overgenomen van Koen Bryon.

Persbericht: Liesbeth De Smet en Hannes Peeters aan het roer van Café Den Draak

Het duo is geen onbekende in Den Draak. Liesbeth en Hannes zijn zowel vaste klanten als personeelsleden. Beiden hebben ze een hart voor Het Roze Huis. “We willen dat Den Draak de plek blijft waar een brede groep van holebi’s en transgenders, maar ook hun heterovrienden en buurtbewoners zich welkom voelen,” klinkt het bij hen.

Ze nemen de fakkel over van Koen Bryon, die in februari 2009 aan het roer van Den Draak kwam en erin slaagde op korte termijn Den Draak te professionaliseren. “We willen Koen hiervoor dan ook uitdrukkelijk feliciteren en bedanken”, aldus Sven Pichal, voorzitter van Het Roze Huis.

Liesbeth en Hannes stellen dat door de vele fijne momenten voor en achter de toog hun liefde voor het café groeide. Zo besloten ze deze spannende nieuwe weg in te slaan. “Samen willen we voor de volle 100% deze uitdaging aangaan. We kijken er alvast naar uit om de positieve samenwerking met Het Roze Huis voort te zetten. En ook de buurt nodigen we met plezier uit om bij ons een glaasje te komen drinken. SCHOL!”

“We wensen Liesbeth en Hannes alle succes toe”, zegt coördinator Joke Weckesser. “We geloven sterk in een goede samenwerking waarbij Den Draak het begin- en eindpunt blijft voor de verenigingen en vrijwilligers van Het Roze Huis.”

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Horeca en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s