Condooms? Gewoon blijven doen!

Mannenseks is fun. Dat hoort ook zo. Maar hou het veilig. Eén op de twintig homo’s zijn ook in België is immers seropositief. Er zijn ook de andere soa’s.

Condooms? Opnieuw Gewoon Doen!

We zijn nog niet klaar met onze campagne Gewoon Doen! We laten 4 nieuwe beelden op je los, 4 andere redenen om toch ‘gewoon’ condooms te gebruiken.

De meesten van ons zijn wel al eens in de wind geweest, na een glaasje teveel. Soms is het dan wel moeilijk om je niet helemaal over te geven aan het moment. Daar gaat ‘Ook al ben je teut’ over… ook Gewoon Doen!, met condoom. Of op die dagen waar je broek de hele dag lijkt te spannen omdat je bij de minste prikkeling geil staat. ‘Ook als je grote goesting hebt… Gewoon Doen!”. En misschien heb je wel een grote meevaller en belandt je met twee mannen in bed, of hebben jij en je vriend eens een avontuur met nog iemand erbij. ‘Ook met z’n drieën… Gewoon Doen!”. Maar er hoeft niet altijd over gesproken te worden. Als je voor jezelf uitmaakt dat jullie condooms gaan gebruiken, laat het dan niet van anderen afhangen. ‘Ook als hij er zelf niet over begint… Gewoon Doen!”.

In de fetisj scène zal je misschien nog een andere poster van ons tegenkomen. ‘Ook met Mr. Leather… Gewoon Doen’, met het imposante figuur van Toti, Mr. Leather Belgium 2011, op de affiche. Dus zelfs als je een beetje geïntimideerd bent, gewoon met condooms doen!

En er zijn nog talloze andere redenen waarom homo’s soms geen condooms zouden gebruiken. We hebben er een paar op een rij gezet en uitgelegd waarom condooms ook in die situatie belangrijk zijn. Naar ‘Gewoon Doen!’…

Dit bericht werd geplaatst in Gezondheid, Holebi en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s