OUTTV in nauwe schoentjes na selectie Jens Geerts als omroeper

De keuze van Jens Geerts als gezicht van homozender OUTTV in Vlaanderen stuit op kritiek. Immers, zijn lief Robin Vissenaekens zat in de jury. Alhoewel Vissenaekens zich heeft onthouden, vinden velen dit verhaal op z’n minst verdacht. Het antwoord krijgen we dit weekend op Touristico magazine gay.

Persbericht: OUT-TV Vlaanderen wordt beschuldigd van bedrog: exclusief weerwoord in Touristico magazine gay

Wekenlang konden de OUT-TV kijkers kijken naar de zoektocht en alle opdrachten die de kandidaten moesten vervullen om zich te bewijzen. De kandidaten waren ook een week lang als omroeper te zien op de zender. Via de OUT-TV website kon men stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat. Winnaar werd Jens Geerts.

Jens is van opleiding oorspronkelijk reclamemaker, maar deelt tegelijkertijd een grote passie voor schrijven, tekenen, sprookjes en natuurlijk, hoe kan het ook anders, het Eurovisiesongfestival. Jens behaalde in het verleden al eens alle Vlaamse kranten en heel wat media-aandacht met zijn eigen ontworpen campagne The Naked Nerd.

Boze tongen beweren echter dat de hele talentenjacht doorgestoken kaart lijkt te zijn. En dat het programma uitsluitend in het leven werd geroepen om te dienen als publiciteitsstunt voor de zender die in mei werd gelanceerd in Vlaanderen. Vanaf het begin zou Jens al de gedoodverfde winnaar zijn. Er zijn mensen die zelfs beweren dat Jens benaderd is door OUT-TV met het verzoek deel te nemen aan OUT Wanted, met de belofte dat hij het programma zou winnen. Het hele stemproces zou daarmee ook gemanipuleerd zijn vanuit de organisatie. Deze aannames worden alleen maar versterkt door het feit dat een van de juryleden van OUT Wanted, de presentator Robin Vissenaekens, al sinds lange tijd de vriend van Jens is.

De finale opnames zouden, volgens de directie van OUT-TV, door een undercover journalist zijn bijgewoond. Deze persoon heeft al bij de organisatie gedreigd het volledige verhaal binnenkort te zullen publiceren in een blad. Zowel de directie van OUT-TV en Jens ontkennen deze beschuldigingen met klem. OUT-TV vroeg Touristico radio om een weerwoord.

In een kritisch interview, dat je kan beluisteren in het programma Touristico magazine gay, geven zij eerlijk antwoord op de problemen die zijn gerezen tijdens de verkiezing en brengen ze het echte verhaal van de beschuldigingen. Tevens krijgen we zicht op de toekomstplannen van Jens en OUT-TV Vlaanderen.

Het interview is te beluisteren op zaterdag 3/9 om 9u en 15u. Zondag 4/9 om 9u en 12u.

Touristico radio kan je 24u per dag beluisteren via http://www.touristico.be en itunes radio– adult contemporary.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media, Radio, Televisie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s