Gays (her)ontdekken Jonathan en Kevin Borlée

Groot nieuws in De Morgen: “Broers Borlée zijn hot in gaygemeenschap”. Nochtans is dat nieuws van verleden jaar. Maar soit, het succes van de snelle en knappe tweeling is merkbaar. Niet alleen op de piste, maar ook online.

Broers Borlée zijn hot in gaygemeenschap, De Morgen, 02.09.2011

De Borléebroers zijn hot. Niet enkel op de piste, ook in homomiddens kijkt men halsreikend uit naar het startschot. Steeds vaker duiken foto’s van de twee broers op, meestal met blote bast, op internationale internetpagina’s van en voor homomannen.

Vlaanderen valt iets trager voor de eeneiige tweeling. “Hier kunnen we nog niet spreken over een echte Borléegekte onder holebi’s,” vertelt Michiel Vanackere van Wel Jong Niet Hetero (WJNH), “maar het zou me niks verbazen als het er binnenkort wel van komt.”

De twee broers spreken niet vaak over hun privéleven, maar volgens Vanackere zijn ze allebei hetero. Al maakt dat niet zoveel uit. “Het cliché blijft dat homomannen en sport niet zo goed samengaat, maar als een sporter uitkomt voor zijn of haar geaardheid, zoals Amélie Mauresmo, dan kan dat wel op veel enthousiasme rekenen. Hetzelfde als een voetballer zegt dat hij geen problemen heeft met holebi’s.”

Jonathan Borlée

Jonathan Borlée

Kevin Borlée

Kevin Borlée

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media, Sport en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s