Hiv+ op één inhoud aflevering 1 (29/8): kennismaking

Morgen, maandag, start één met Hiv+.

AFLEVERING 1
Maandag 29 augustus

In de apotheek is Frankie een betere klant dan bij de bakker. Kobe kan niet geloven hoeveel voorschriften er over de toonbank gaan. Als Frankie zijn pillen niet neemt, mag hij over een paar maanden zijn begrafenis regelen.

Thierry is zes jaar seropositief. Nochtans ontmoet Kobe geen zieke man. Thierry denkt geen seconde aan hiv als hij aan sport doet. Toch kan hij er niet van weglopen. Hij traint zich in het zweet voor de Ten Miles van Antwerpen. Maar mag hij wel starten van de dokter?

Het virus huist al meer dan een kwarteeuw in het lichaam van Liesbeth. Hiv was nog onbekend toen ze besmet raakte. Liesbeth was jong en wild in de jaren tachtig. Vandaag ziet ze na al die tijd haar vrienden van vroeger terug.

De Oegandese Helen reisde voor haar job vaak naar het buitenland. Ze was in België toen ze totaal onverwacht de diagnose kreeg. Helen vertelt Kobe dat ze het niet geloofde. Ze was weduwe en had al jaren geen relatie meer gehad.

Kenny was ten slotte amper 21 toen hiv zijn leven overhoop haalde. Een vaste relatie was een verre droom. Een jaar geleden werd hij stapelverliefd op Kristel. Hij raapte al zijn moed bij elkaar om haar te vertellen dat hij hiv had. Hoe reageerde ze?

Dit bericht werd geplaatst in Gezondheid, Holebi, Media, Televisie en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Hiv+ op één inhoud aflevering 1 (29/8): kennismaking

  1. Pingback: Hiv+ op één: 5 misverstanden over hiv | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s