Moose in the City Antwerpen geopend

Sinds vandaag is Moose in the City in Antwerpen open.

Persbericht: Vernieuwende conceptstore MOOSE in the CITY introduceert vanaf vandaag Scandinavische puurheid in Antwerpen

Na lang wachten wordt het geduld van Scandinavië-liefhebbers en nieuwsgierige fashionista’s beloond. MOOSE in the CITY verwelkomt vandaag zijn eerste bezoekers in de conceptstore die Scandinavische puurheid in- en uitademt. MOOSE in the CITY brengt op vlak van design, mode, boeken en outdoor de crème de la crème vanuit het Hoge Noorden naar de Antwerpse binnenstad. Wie unieke stukken uit Denemarken, Finland, Zweden of Noorwegen wil bemachtigen, weet dus vanaf vandaag welke hotspot hij moet bezoeken.

MOOSE in the CITY is de eerste conceptstore van deze aard in de Benelux. MOOSE in the CITY biedt het hele jaar door de meest diverse producten van Scandinavische origine aan in zijn verschillende shoppingzones: kledij, design, accessoires, boeken, sports en outdoor. Ook reizen en wagens komen dankzij reisbureau North & Away en autofabrikant Volvo aan bod.

Aan het roer van dit vernieuwende concept staan Jan van Hoof en Patrick Lathouwers, twee doorwinterde vakmensen uit de retailwereld. Zij heten u vanaf vandaag welkom in een gastvrije sfeer die eigen is aan Scandinavië.

Wil u zelf een bezoek brengen aan MOOSE in the CITY, dan kan dat van maandag tot en met vrijdag van 10.00u en 18.00u en op zaterdag van 10.00u tot 18.30u aan de IJzerenwaag 10-12 in Antwerpen.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Fashion en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Moose in the City Antwerpen geopend

  1. Pingback: Moose in the City: voor elke portefeuille wat wils (+ video) | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s