Jens Geerts nieuw gezicht OUTTV Vlaanderen

Jens Geerts (23) uit Hoevenen is de nieuwe presentator van OUTTV Vlaanderen. Hij won de talentenjacht OUTWanted. Binnenkort zal hij de Vlaamse programma’s op de televisiezender voor homo’s presenteren. De presentatie van OUTWanted was in handen van Timo Descamps.

De kandidaten waren een week lang als omroeper te zien op de TV zender. Via de OUTTV website kon men stemmen op zijn of haar favoriete kandidaat.

Een deskundige jury bestaande uit: Ian van der Putten (presentator OUTTV Nederland), Robin Vissenaekens (Royalty op vtm), Miss Moonlight (Miss België Travestieverkiezing 2007 en Petra (exclusive cover model) beoordeelden de kandidaten en hielden bij hun eindoordeel rekening met de uitslag van de OUTWanted poll. Opvallend is dat jurylid Robin Vissenaekens al sinds enige tijd een relatie heeft met Jens. In het programma werd dit echter al bevestigd.

Geerts werd uiteindelijk tot winnaar uitgeroepen. Hij is van opleiding oorspronkelijk reclamemaker, maar deelt tegelijkertijd een grote passie voor schrijven, tekenen, sprookjes en natuurlijk, hoe kan het ook anders, het Eurovisiesongfestival. Jens behaalde in het verleden al eens alle Vlaamse kranten en heel wat media-aandacht met zijn eigen ontworpen campagne The Naked Nerd.

Jens zal zich voortaan inzetten voor OUTTV Vlaanderen en programma’s presenteren voor de zender.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media, Televisie en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

6 reacties op Jens Geerts nieuw gezicht OUTTV Vlaanderen

  1. goe bezig zegt:

    Wat een grap. Zijn vriend Robin Vissenaekens zit in de jury. Da’s niet *winnen*, da’s *omhoogneuken*

    • Tom zegt:

      Het is inderdaad wel vreemd, maar Jens was in de finale duidelijk de meest onderscheidende. Langs de andere kant hebben die twee nooit een geheim van hun relatie gemaakt en het is niet eerlijk voor Jens om geen carrière te mogen maken, juist omdat zijn vriend een mediafiguur is. OUTTV heeft altijd een eerlijke en open communicatie gevoerd over hoe de zaken in elkaar staken en Jens is volgens mij een terechte winnaar. Jammer voor hem gaat hij zich extra moeten wapenen tegen platte kritiek zoals hierboven …

  2. Pingback: Jens Geerts presentator OUTTV Vlaanderen: jurylid vriend Robin Vissenaekens “onthield zich” | Lacquemant

  3. Pingback: OUTTV in nauwe schoentjes na selectie Jens Geerts als omroeper | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s