Moose in the City brengt Scandinavië naar Antwerpen vanaf 19 augustus (en nee het is geen Ikea of H&M)

Moose in the City is een nieuwe conceptstore met allerlei spullen uit het Hoge Noorden. Verwacht je aan fashion, design, boeken en reismateriaal. Moose in the City zoekt ook medewerkers. De winkel in Antwerpen komt aan de IJzerenwaag, tussen de  Nationalestraat en de Kammenstraat.

Moose in the City opent deuren in de week van 19 augustus
Vernieuwend winkelconcept brengt Scandinavië naar Antwerpen

Na intensieve voorbereiding is Antwerpen weldra een nieuwe hotspot rijker. En wat voor een! In de week van 19 augustus opent de vernieuwende conceptstore Moose in the City zijn deuren aan de IJzerenwaag, tussen de Nationalestraat en de Kammenstraat. De opening van deze store (395m²) is meteen ook een primeur in de Benelux en zal voor alle Belgen en Nederlanders een extra reden worden om Antwerpen te bezoeken. Moose in the City is een uniek initiatief van Jan Van Hoof en Patrick Lathouwers en moet voor een volledig nieuwe winkelbeleving zorgen. De rode draad doorheen het hele concept is Scandinavië.

Jan Van Hoof en Patrick Lathouwers verdienden hun strepen in het verleden onder andere al bij AS Adventure, The North Face, Lotto en ProFoot. Beide heren zijn dus niet aan hun proefstuk toe. Zij kwamen op het idee om een unieke conceptstore te openen, waar Scandinavië centraal staat.

Scandinavische origine

“Mensen, dieren, natuur, geschiedenis en design gaan in Scandinavië harmonieus samen. Ze worden allemaal door elkaar beïnvloed, maar laten voldoende ruimte om zichzelf te ontwikkelen. Dat is ook het idee achter Moose in the City: een harmonieuze eenheid, met verschillende onderdelen”, klinkt het bij de initiatiefnemers. “Tevens staat Scandinavië voor kwaliteit, verfijning en degelijkheid, waarden die in het huidige consumentengedrag te vaak uit het oog worden verloren, ook in ons land.”

Moose in the City biedt het hele jaar door de meest diverse producten van Scandinavische origine aan in zijn verschillende shoppingzones: kledij, design, accessoires, boeken, sports en outdoor. Ook reizen en wagens komen aan bod. Daarover komt u weldra meer te weten.

Het vernieuwende winkelconcept opent zijn deuren in de week van 19 augustus en zal van maandag tot en met zaterdag geopend zijn. Van maandag tot en met vrijdag is Moose in the City open van 10.00u tot 18.00u en op zaterdag van 10.00u tot 18.30u.

Antwerpen zoekt Mooses en little Mooses

Midden augustus zwaait Moose in the City zijn deuren open. Deze vernieuwende lifestyle-winkel (395m²) in Antwerpen wordt the place to be voor zij die een voorliefde hebben voor producten van Scandinavische origine. Als het eventjes meezit, maak jij van bij de opening zelf deel uit van dit unieke concept, dat het eerste in zijn soort wordt in de Benelux.

Moose in the City is nog volop op zoek naar enthousiaste verkopers. Het rekruteert zowel voltijdse store-medewerkers als werkstudenten. “In de lijn van het verhaal spreken we over Mooses en little Mooses. We zoeken nog zo’n 6-tal mensen. Uiteraard nemen we niet om het even wie aan. We willen mensen aanwerven die voeling hebben met het concept Moose in the City, die thuis zijn in deze nieuwe winkelervaring. Het is namelijk een heel breed concept, want we bieden een ruim gamma aan: kledij, reizen, accessoires, boeken, design”, legt Patrick Lathouwers, een van de oprichters van Moose in the City, uit.

Moose in the City opent de deuren in de week van 19 augustus aan de IJzerenwaag 10-12 (tussen de Nationalestraat en de Kammenstraat). Het haalt Scandinavië naar België door verschillende producten vanuit het hoge noorden aan te bieden in verschillende shoppingzones.

Op http://www.moose-in-the-city.com kan u zich al kandidaat stellen om er aan de slag te gaan. Je maakt op de website bovendien kans om een waardebon van 500 euro te winnen, wat je dan uiteraard kan besteden bij Moose in the City. Het enige wat je moet doen, is jezelf registreren en inschatten hoeveel mensen dat voor 14 augustus eveneens zullen doen. Tevens kan je Moose in the City ook volgen op Facebook, waardoor je op de hoogte blijft van alle gebeurtenissen omtrent deze vernieuwende conceptstore.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Fashion, Lifestyle en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Moose in the City brengt Scandinavië naar Antwerpen vanaf 19 augustus (en nee het is geen Ikea of H&M)

  1. Pingback: Moose in the City verwelkomt rubberen laarzen van Ilse Jacobsen | Lacquemant

  2. Pingback: Moose in the City Antwerpen geopend | Lacquemant

  3. Pingback: Moose in the City: voor elke portefeuille wat wils (+ video) | Lacquemant

  4. Pingback: Moose in the City: Fashion Weekend op donderdag 22, vrijdag 23 en zaterdag 24 maart met gratis Happy Socks; nieuwe merken Won Hundred en Cheap Monday + Björn Borg glow in the dark | Lacquemant

  5. hooyberghs jo zegt:

    super tof ,ik kom !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s