Muscels from Brussels Jean-Claude Van Damme goes gay for Dash (+ video)

Stoere (?) bink Jean-Claude Camille François Van Varenberg, beter bekend als Jean-Claude Van Damme, spelt een homo in voor Dash.

Jean-Claude Van Damme prijst Dash aan als homo, Stefan Vanderstraeten, Het Laatste Nieuws, 09.07.2011.

Van een carrièrezet gesproken: Hollywood-acteur Jean-Claude Van Damme – ooit één van de populairste actieacteurs ter wereld – prijst voortaan Dash-wasmiddel aan. Hij doet dat bovendien als homo. “Jean-Claude is altijd wel te vinden voor een grapje”, zeggen ze bij producent Procter & Gamble.

De opvallende Van Damme-spot werd geruisloos gelanceerd op de Vlaamse én Waalse commerciële tv-zenders en vormt de tiende aflevering van ‘Schonen Hoek’. Met die nepsoap wordt al sinds 2007 reclame voor de wasproducten van Dash gemaakt. Eén van de populairste personages daarin is de rondborstige Vanessa. Zij stapt in de nieuwste Dash-spot een fitnesszaal binnen waar Van Damme (50) aan zijn lichaam werkt. Vanessa ritst meteen Jean-Claudes trainingsjasje open om zijn imposante buikspieren te betasten. “Mmm, ik heb nooit kunnen weerstaan aan dat gespierde lichaam en die mannelijke geur van… Frisheid?”, schrikt ze. En haar verbazing wordt alleen maar groter als een verwijfde sporter zegt dat alleen hij vanaf nu Jean-Claudes was mag doen. Waarna de spierbundel en de man elkaar omarmen en liefdevol aankijken. Tot afgrijzen van Vanessa. De stoere macho Van Damme die als homo een waspoeder aanprijst? “Toegegeven, we hebben wat moeite moeten doen om hem te strikken”, zegt Sabrina Heymans van Procter & Gamble. “Omdat Dash voortaan verkrijgbaar is met een vleugje Lenor

wilden we een speciaal spotje met een beroemdheid. Eerder figureerde Sandra Kim al in Dash-reclame, en nu wilden we opnieuw een Belgisch icoon dat in beide landsdelen bekend was. Daar zijn wat onderhandelingen aan voorafgegaan, maar uiteindelijk hebben we voor beide partijen een mooie overeenkomst bereikt. Hij vond het overigens best grappig om een homofiel te moeten spelen.”

Ook over zijn tekst zal Jean-Claude niet moeilijk hebben gedaan. Zowel in de Vlaamse als Waalse versie van de twee spotje beperkt zijn ‘tekst’ zich tot “Salut Vanessa”, “Cut!” en “Dash!”.

Jean-Claudes homovriendje wordt gespeeld door Maxime De Winne, de jonge Gentenaar die als presentator de belspelletjes infiltreerde en ontmaskerde.

Dit bericht werd geplaatst in Film, Holebi, Lifestyle, Media, Televisie en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Muscels from Brussels Jean-Claude Van Damme goes gay for Dash (+ video)

  1. Pingback: Thuis: Franky Bomans (Jef Hoogmartens) papt aan met Tibo Timmermans (Maxime De Winne), vanaf dinsdag 4 oktober | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s