CeleGayTion afgelast

Reclame in ZiZo, Labels en op 2BE mochten niet baten. CeleGayTion op 4 juni is afgelast. Dat schrijft Gaylive. Er wordt gezocht naar een nieuwe datum.

CeleGayTion afgelast

De eerste editie van ‘CeleGayTion’, de nieuwe party voor Gay & Gayfriendly people, op zaterdag 4 juni 2011 in de Ethias Arena in Hasselt zal verplaatst worden naar een nieuwe datum, dat liet de organisator Benelive Entertainment ons vandaag weten.

“Vanuit het beoogde doelpubliek hebben we signalen opgevangen dat het interessanter zou zijn mocht CeleGayTion op een andere datum plaats kunnen vinden. Blijkbaar is begin juni geen geschikt moment om veel volk en geïnteresseerde op de been te krijgen. Ondanks onze geleverde inspanningen heeft de ticket pré-sale nog niet gebracht wat we verwacht hadden en daarom hebben we ook besloten om het evenement te verplaatsen naar een andere datum”, zegt Bert Finaut, woordvoerder van CeleGayTion. Met het verplaatsen van CeleGayTion zal de organisatie ook de nodige tijd nemen om het concept zelf grondig te evalueren en te bekijken en waar nodig bij te sturen. Wie tickets gekocht had voor CeleGayTion zal deze keurig en integraal terugbetaald krijgen.

Parallel lopend met de eerste CeleGayTion party was er ook de uitreiking van de ‘CeleGayTion Award’. Wel Jong Niet Hetero zal de twee awards uitreiken en op vrijdag 4 juni de winnaars bekend maken en in de bloemetjes zetten.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op CeleGayTion afgelast

  1. Willem zegt:

    In mijn ogen is het gewoon een te groot, onpersoonlijk en te duur concept dat nooit kan aanslaan in een klein land als Belgie. Datum my ass!

  2. milenka zegt:

    gezellig dat je voor de deur staat en er is niets te zien. Ik denk dat er organisatorisch iets goed fout is gelopen. Het is niet dat de holibi awards van vandaag op morgen door gaan en dat dit al langer geweten is. Geweldig na een uur rijden voor niets. Ik dank de organisatie van harte, maar dat kunnen ze me geen twee keer lappen.
    Bedankt

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s