Minister-president Mark Rutte was graag biseksueel geweest

Vier jaar geleden vertelde de toen relatief onbekende Mark Rutte aan het tijdschrift Viva dat hij graag biseksueel was geweest. Nu hij minister-president van het Koninkrijk der Nederlanden is, vroeg de Rijksvoorlichtingsdienst om erover te zwijgen. Of hoe je slapende  honden best niet wakker maakt.

Wie wat bewaart, die heeft wat

Vier jaar geleden had Mark Rutte een openhartig interview met Tatum Dagelet voor haar interviewserie ‘Tatum in bed met..’. Nu Mark premier is én de RVD Viva tipte vooral niets over het interview te vragen aan de premier werd onze interesse gewekt.
Aangezien Viva deze week in het teken van Gossip staat is dit het ultieme moment het artikel nogmaals te plaatsen.

Keurig?
De Sp!ts geeft vandaag een korte samenvatting van wat er zo ‘opvallend’ was aan het vier jaar ouwe interview dat Tatum had met Mark: “Premier Mark Rutte mag tegenwoordig dan de keurigheid zelve zijn, nog geen vier jaar geleden gaf hij een zeer openhartig interview over onder andere seks, naaktlopen en (het ontbreken van) relaties aan weekblad Viva.”

Verder zegt de Sp!ts: “Aan interviewster Tatum Dagelet vertelde hij onder meer dat hij graag biseksueel was geweest ‘Dan krijg je de hele wereld achter je aan’, graag naakt door het huis loopt ‘als de gordijnen dicht zijn’ en een moederskindje is ‘ik eet nog steeds één keer in de week bij mijn moeder.”

Maar de Sp!ts was zeker niet de enige die aandacht schonk aan dit interview dat zolang op de plank had gelegen.

Slapende honden wakker maken
De Volkskrant meldt op haar website: “Het lijkt erop dat de Rijksvoorlichtingsdienst deze week een slapende hond wakker heeft gemaakt. De Viva gaat daardoor een openhartig gesprek met Mark Rutte opnieuw publiceren. Een woordvoerder van de RVD zegt zich niet te herkennen in het bericht. Inhoudelijk wil hij niet op het bewuste vraaggesprek met Rutte reageren. ‘Dat staat allemaal in de archieven van de Viva.’…”

Vergeten
Joop.nl kopt met: “RVD poogt verleden Rutte geheim te houden en mislukt faliekant… Rijksvoorlichtingsdienst maakt Viva wakker door erop aan te dringen een oud interview met premier ‘te vergeten’… Deze week volgt herpublicatie..”

Maar wat brengt al deze publiciteit onze Premier nu? Wordt hij er onweerstaanbaar door en schiet hij in de peilingen omhoog of zorgen deze oude ontboezemingen voor wantrouwen?

Mark Rutte: Ik was graag biseksueel geweest

Onze premier was graag biseksueel geweest, want ‘dan krijg je de hele wereld achter je aan’, ook vindt hij het fijn om naakt in huis rond te lopen ‘als de gordijnen dicht zijn’. Dit heeft Mark Rutte vier jaar geleden in een wel erg openhartig interview aan de Viva verteld. Het verhaal wordt deze week gerecycled na een dringend verzoek van de Rijksvoorlichtingsdienst om er niet meer over te beginnen.

Rutte deed zijn ontboezemingen vier jaar geleden bij interviewster Tatum Dagelet. De uitspraken deden toen geen stof opwaaien omdat Rutte nog niet zo in spotlights stond. Hij sprak ook over (het ontbreken van) relaties en dat hij een echt moederskindje is: ‘ik eet nog steeds één keer in de week bij mijn moeder’.

Bij Viva waren ze zelf al lang vergeten dat het interview nog ergens diep in de archieven zat, maar het was de Rijksvoorlichtingsdienst die Dagelet er onlangs aan herinnerde op een bijeenkomst waar Rutte ook was. De RVD vroeg Dagelet om nooit meer over het betreffende interview te beginnen.

‘Ik wist echt niet meer wat er zo bijzonder aan het interview was, tot ik het terug las en besefte dat het pikante uitspraken zijn voor iemand die nu premier is’, vertelt Viva-hoofdredacteur Corinne van Duin vandaag aan Sp!ts. Omdat Viva deze week in het teken van Gossip staat, staan de highlights van het gesprek met Rutte nu opnieuw afgedrukt in het tijdschrift.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media, Politiek en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Minister-president Mark Rutte was graag biseksueel geweest

  1. Pingback: BOINNK!!! | De voorbeeldfunctie van de ‘eerste man’, in dit geval de premier, Mark Rutte

  2. hij hoeft het van mij niet toe te geven ik geloof hem wel (de1e keer dan)Verder had hij nooit MP mogen zijn met zijn list en bedrog.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s