Pinkwave wordt seksueel meerderjarig: marathonuitzending op zaterdag 23 april


Antwerps radioprogramma voor homo’s Pinkwave wordt 16. Seksueel meerderjarig dus. En dat verdient een marathonuitzending. Kom dat horen.

Pinkwave viert zestiende verjaardag

Dit jaar is het precies zestien jaar dat het radioprogramma Pinkwave voor het eerst op Radio Centraal werd uitgezonden. Die verjaardag wordt op 23 april gevierd met een extra-lange live-uitzending.

Al 16 jaar wordt het rijke homo, lesbo – bi en trangenderleven bekeken, becommentarieerd en geanalyseerd met enthousiastelingen, proffen, deskundigen, mensen met een mening, politici uit alle hoeken die het nieuws maken. Maar evengoed wordt een funprogramma gemaakt, of een cultuurprogramma, of alles door elkaar.

In 16 jaar maakte Pinkwave 783 uitzendingen. Vele specials rond grote evenementen, marathonuitzendingen rond Roze Zaterdag, evenementen in Antwerpen als de Outgames of Antwerp Pride.

Pinkwave gaat altijd rechtstreeks op antenne en ook nu wordt er geen uitzondering gemaakt voor de zestiende verjaardag.

Op zaterdag 23 april 2011 loopt het janettenprogramma van Radio Centraal een halve dag café te houden in de Bar Nadar, Ernest Van Dijckkaai 19 te Antwerpen.

Een open Radiocafé, van 12:00h tot 00:00h met vele gasten, de voorlopers van Koffie Verkeerd en Chocopott en een fijne selectie van onze beste muziek die door de jaren werd gekozen door muziekmeester Paul en een uitgebreide selectie fragmenten van lang lang en minder lang geleden van de redactie, Roger en Kurt .

Iedereen is welkom om vriendelijk ‘goedendag’ te komen zeggen en een glas te drinken op onze verjaardag, en ja, de groeten aan de mama doen op de radio mag ook.

WIE: Pinkwave, het holebiprogramma van Radio Centraal
WAAR : live te beluisteren op Radio Centraal, de vrije niet-commerciele Radio van Antwerpen op 106.7FM of via de streaming op http://www.radiocentraal.be
open RadioCafe in Bar Nadar, Ernest Van Dijkckkaai 19 te Antwerpen.
WANNEER: normale uitzendingen ieder donderdag van 20:30 tot 22:00h
speciale uitzending zaterdag 23 maart 2011 – 12:00 – 00:00 h

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Media, Radio en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s