Team Mannenseks van Sensoa zoekt vrijwilligers voor gay summer events

Team Mannenseks van Sensoa gaat komende maanden weer stevig stappen. Niet alleen alle prides passeren de revue, ook de fuiven en bars nemen we mee. “Hiervoor zoeken we nog een hoop vrijwilligers”, zegt preventiemedewerker Pieter Damen.

Persbericht: Word vrijwilliger bij team Mannenseks van Sensoa!

Ben jij ook een fuifbeest of drink je graag eens een pint op café? Ga je graag uit in het holebimilieu? Dan is deze vrijwilligersjob iets voor jou. Team Mannenseks van Sensoa zoekt geëngageerde jongens, meisjes, mannen en transen om de veilig vrijen boodschap uit te dragen. We gaan op pad naar clubs, cafés en fuiven. Maar ook op de grote evenementen zoals The Pride in Brussel, Anwerp Pride en Leather Pride zijn we aanwezig. Na het leuke werken kan je op de fuif blijven en trakteren we je op een paar drankjes. Per avond/evenement betalen we je vervoerskosten terug en je bent volledig verzekerd tegen ongevallen.

Lijkt dit je wat? Ben je ouder dan 18j? Stuur dan een mail met je naam en contactgegevens naar safesexzone@sensoa.be en dan nodigen wij je uit voor een eerste kennismaking. Ken je nog mensen die willen helpen? Stuur hen dit bericht dan door of deel het op Facebook of Twitter. Op http://www.mannenseks.be vind je nog uitgebreider terug wat je als vrijwilliger moet doen en voor welke data we op dit moment vrijwilligers zoeken.

Wordt ook fan van de Facebookpagina van Mannenseks!

Dit bericht werd geplaatst in Gezondheid, Going out, Holebi, Lifestyle en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Team Mannenseks van Sensoa zoekt vrijwilligers voor gay summer events

  1. Pingback: Sensoa: Condooms? Gewoon Doen | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s