Tv-tip: Thuis: Franky (Braam Verreth) doet coming-out bij vader Frank Boman + video

Na de faliekante coming-out bij zijn kameraad Bram, waagt Franky een poging bij vader Frank Bomans. De vorige episode lokte veel reacties uit. Wat zal het dinsdag geven?

Dag van de waarheid in ‘Thuis’: Franky out zich. Hoe reageert Frank?

Dinsdag 12 april is de dag van de waarheid voor Franky in ‘Thuis’. Eerder lichtte hij zijn moeder al in over zijn geaardheid, maar dinsdag wil hij ook zijn vader vertellen dat hij homo is. Maar hoe zal übermacho Frank reageren?

Na een eerste mislukte poging onderneemt Franky (Braam Verreth) op dinsdag 12 april een nieuwe poging om zijn vader in te lichten over zijn geaardheid. Deze keer heeft hij de steun van zijn mama Simonne (Marleen Merckx); ze belooft hem bij te staan tijdens het hele gesprek. Ze spreken af bij de Bomansen thuis, zogezegd om nog eens gezellig bij te babbelen. Frank (Pol Goossen) gaat meteen akkoord, want na de gezellige biljartavond met zijn zoon lijkt hun relatie weer helemaal hersteld.

Franky en Simonne kunnen hun zenuwen nauwelijks onder controle houden, maar Frank zit er ontspannen bij en praat over koetjes en kalfjes. Voorzichtig proberen Franky en Simonne het gesprek een andere richting uit te duwen; Franky wil iets belangrijks vertellen aan zijn vader. Terwijl Simonne haar uiterste best doet om Frank kalm te houden, legt Franky aan zijn vader uit dat hij niet is wie Frank denkt dat hij is. Hij is homo.

‘Thuis’, elke werkdag om 20.10 uur op Eén.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media, Televisie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Tv-tip: Thuis: Franky (Braam Verreth) doet coming-out bij vader Frank Boman + video

  1. Pingback: Pol Goossen (Frank Boman, Thuis) begrijpt heisa rond homoverhaallijn niet | Lacquemant

  2. Pingback: Jef Hoogmartens vervangt Braam Verreth als homo-Franky in Thuis: “Zelf ben ik wel 100% hetero” | Lacquemant

  3. Pingback: Thuis: Franky Bomans (Jef Hoogmartens) papt aan met Tibo Timmermans (Maxime De Winne), vanaf dinsdag 4 oktober | Lacquemant

  4. Pingback: Thuis: homohuwelijk tussen Franky en Tibo? | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s