Triggerfinger sluit homofobe fans uit na incident in Utrecht

De Antwerpse rockgroep Triggerfinger maakt muziek voor alle fans, maar niet voor een stelletje homofobe Utrechtenaars. Dat schrijft de groep op Facebook. Tijdens een concert in de Nederlandse stad hadden twee aanwezige een jongen voor homo uitgemaakt, gepest en nadien rake klappen gegeven.

Op Facebook:

TRIGGERFINGER DISTANTIEERT ZICH 110% VAN ALLE HOMOFOBE, FACISTISCHE EN VOORAL HEEL DOMME&LELIJKE FANS, DIE TER COMPENSATIE VAN HUN KLEIN PIETJE ONSCHULDIGE CONCERTGANGERS MENEN TE MOETEN BEDREIGEN EN INEEN TE SLAGEN. WIJ MAKEN MUZIEK VOOR IEDEREEN, MET UITZONDERING VAN DIE “DICKHEADS”

Rockband boos op homofobe fans

De Vlaamse rockformatie Triggerfinger heeft zich zondag via een facebookbericht gedistantieerd van twee fans die na een show in Utrecht een jonge homo in elkaar hebben geslagen. Via een facebookbericht laten de drie bandleden weten dat ze niets met de potenrammers te maken willen hebben.

De jongen werd volgens ooggetuigen al tijdens het concert van de populaire Antwerpse band gepest en nat gegooid met bier. Na het optreden kreeg hij enkele rake klappen.

Triggerfinger, bestaande uit Ruben Block, Mario Goossens en Monsieur Paul, laten in hun facebookbericht (foto – klik voor vergroting) weten dat ze zich 110 procent distantieert van de homofobe fans. “Wij maken muziek voor iedereen, behalve voor die dickheads,” aldus de bandleden die met ‘dickheads’ verwezen naar de twee homofobe fans.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Media, Muziek en getagged met , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Triggerfinger sluit homofobe fans uit na incident in Utrecht

  1. Pingback: Triggerfinger sluit homofobe fans uit na incident in Utrecht | Toegangskaarten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s