Jo Van Duyse vervangt Jan Knockaert als voorzitter van Wel Jong Niet Hetero

Jo Van Duyse volgt Jan Knockaert op als voorzitter van Wel Jong Nietero. Knockaert was sinds maart 2010 de praeses van de holebi-jongerenkoepel. Normaal duurt een mandaat twee jaar.

Persbericht: Wel Jong Niet Hetero is erg blij met de keuze van haar Algemene Vergadering:
“Jo Van Duyse verkozen tot nieuwe voorzitter van Wel Jong Niet Hetero”

Met spijt in het hart moest Jan Knockaert zijn mandaat als voorzitter stopzetten. “Maar ik heb veel vertrouwen in de capaciteiten en visie van mijn opvolger, de Algemene Vergadering kon geen betere keuze maken”, zegt Jan. Voor Jo Van Duyse is voorzitter zijn een volgende stap in een tot nu toe al rijkgevulde Wel Jong Niet Hetero-carrière. WJNH is helemaal klaar voor haar nieuwe kapitein!

Jo Van Duyse (26), afkomstig uit Beveren, is in het dagelijkse leven jurist bij de Vlaamse Overheid maar al enkele jaren actief bij WJNH. Tijdens zijn studententijd in Leuven was Jo actief bij &of, één van onze lokale jongerengroepen. Daar werd hij secretaris en vervolgens coördinator. In 2008 werd Jo gevraagd om secretaris te worden in de raad van bestuur van WJNH. We kunnen dus stellen dat hij WJNH door en door kent! “Ik wil in de eerste plaats blijvende aandacht geven aan het belang van de aangesloten holebi-jongerengroepen als lokale basis van WJNH en uiteraard de interne veranderingen van het voorbije jaar nog meer verankeren”, zegt Jo vol overtuiging.

Van Jan moeten we helaas na een jaartje voorzitterschap al afscheid nemen. “En we zullen hem missen”, zegt woordvoerder Michiel Vanackere, “ik heb heel nauw met Jan samengewerkt, heel wat vurige discussies en meningsverschillen gehad, maar op het einde een knuffel en we konden er weer tegenaan!”.

Bij deze wensen we Jo heel veel succes en hopen we er allen samen een productieve tijd van te maken!

Dit bericht werd geplaatst in Holebi en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s