Mister Leather Belgium 2011 Patrick ‘Toti’ Ndoumbe Douala wilt het gezicht van zwarte leernichten zijn

Patrick ‘Toti’ Ndoumbe Douala (30) werd verleden week gekroond tot Mister Leather Belgium 2011. Toti wil een gezicht geven aan zwarte homo’s die van leer houden, weet zijn haarknippende echtgenoot Tom De Waele.

Kameroener kroont zich als eerste Afrikaan tot Mister Leather, Gazet van Antwerpen, 29.01.2011

Toti, zoals de vrienden hem noemen, moest zijn thuisland Kameroen ontvluchtten vanwege zijn seksuele geaardheid. In België vond hij de ware liefde: kapper Tom De Waele. Met hem trad hij vorig jaar in het huwelijk. “Toti vindt het leuk om leer te dragen en daarom nam hij deel aan de wedstrijd Mister Leather. Tijdens zijn act promootte hij veilige seks en daarmee kon hij de internationale jury overtuigen”, weet echtgenoot De Waele.

Tot het prijzenpakket behoort een deelname aan Mister Leather Europe in Kopenhagen en daarnaast zal Toti vaak gevraagd worden in de Europese homomilieus. Toti wil die kansen benutten om Afrikaanse homo’s te overtuigen om zich te outen. “We mogen onze geaardheid niet wegsteken. In Afrika wordt homoseksualiteit verdrongen. We moeten ons daartegen verzetten”, roept Toti op.

Slapen op bank in park

Tegelijk wil hij het taboe rond leer dragen doorbreken, in het bijzonder bij kleurlingen. “Veel homoseksuele mannen met een bruine huidskleur durven niet zeggen dat ze graag leer dragen, daar is moed voor nodig.”

Toti strandde negen jaar geleden in ons land. Hij sliep op een bank in een park in Brussel tot een andere Afrikaan zich over hem ontfermde. Toti vroeg en kreeg asiel omdat in Kameroen seksuele handelingen tussen mannen verboden zijn. Hij volgde een opleiding tot visagist en leerde zo kapper Tom De Waele kennen. De twee werden verliefd en stapten vorig jaar in het huwelijksbootje met Debby Pfaff als getuige. Tom is een familievriend van de Pfaffs.

Dit bericht werd geplaatst in Uncategorized en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Mister Leather Belgium 2011 Patrick ‘Toti’ Ndoumbe Douala wilt het gezicht van zwarte leernichten zijn

  1. Toon Ory zegt:

    Beste leather mister Toti, met bewondering heb ik je kort interview gelezen in de gaykrant en ook je enkele foto’s in me opgenomen. Vooreerst gefeliciteerd met je prijs en terecht verdiend. Je oogt als een leathertop en je lichaam spreekt veel sensitieve en toch strakke spanningen. Je kijkt als een ondoordringbare reus en top. natuurlijk koester ik het moment jou eens van dichtbij te bewonderen. Maar eerder is mijn verlangen een geaardig type uit komeroen te willen ondersteunen in zijn emancipatiestrijd. Misschien is dat een tip waard. Want inderdaad jouw boodschap is geloofwaardig en oprecht en dat dient ondersteuning op de een of andere manier. Bereid ben ik daartoe, maar hoe.Mogelijk heb je die tip.
    Het ga je goed in de komende prijzenslag. Mijn inziens ben je een sterke kandidaat.
    Met vriendelijke groet, Toon.

  2. Pingback: Quentin Goffinet = Mister Leather Belgium 2012 | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s