Mister Belgium Personality 2011 met 9 finalisten

Miss- en vooral misterverkiezingen hebben het moeilijk. Financieel is het niet evident om een verkiezing te organiseren. Ook is een miss- en misterverkiezing vaak erg amateuristisch, ondanks de ronkende naam. Mister Belgium Personality moet na een jaar pauze een nieuw elan krijgen.

Persbericht: Maak kennis met de 9 finalisten voor Mister Belgium Personality 2011 en de nieuwe organisatie achter MBP

De nationale verkiezing Mister Belgium Personality bestaat al geruime tijd. In 2010 vonden echter enkel de provinciale shows plaats en kwam er geen nationale finale. Eind september 2010 liet voormalig organisatrice Elsje Baerts de wedstrijd over.

Karin Nuyts  (FashionMove) is de nieuwe organisatrice. Zij is geen onbekende in het Miss- en Mistermilieu. Het nieuwe team stuurde Bram Demeyere , de winnaar van 2009 , in november 2010 alsnog naar een grote internationale misterverkiezing in Azië. Zij besliste om de jongens die vorig jaar ingeschreven waren toch nog de kans te geven om die felbegeerde titel in de wacht te slepen. Na de nodige gesprekken en eindselecties zijn er uiteindelijk nog 9 finalisten die aan deze “tusseneditie” deelnemen. Een korte campagne van 5 weken , met op 12 februari de finale.

Die finale zal dan meteen het startschot zijn van editie 2012 en een nieuwe wind doorheen de wedstrijd !

De 9 kandidaten zullen strijden voor het lint (dat exclusief wordt ontworpen door Geert De Puysseleyr) , en de daaraan verbonden prijzen.

Mister Belgium Personality 2011 zal eind 2011 ons land vertegenwoordigen tijdens de prestigieuze wereldwijde misterverkiezing “Manhunt International”.

Dit bericht werd geplaatst in Fashion, Lifestyle en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Mister Belgium Personality 2011 met 9 finalisten

  1. Pingback: Tim Nuyts wilt Mister Belgium Personality 2011 worden | Lacquemant

  2. Pingback: Mister Belgium Personality 2011: finalisten (video) | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s