Themaradio EurovisiÓ bestaat een jaar

Voor wie ontbijt, luncht en dineert met liedjes van het Eurovisiesongfestival is er EurovisiÓ. De themazender bestaat één jaar.

Persbericht: EurovisiÓ bestaat 1 jaar

Eurovisioradio.eu bestaat 1 jaar !  Onze internet radio brengt u 24 op 24, 7 op 7, het beste van het Eurovisiesongfestival met een aantal gepresenteerde programma’s, dagelijks het recentste eurovisienieuws en non-stop Eurovisiesongfestival-gerelateerde muziek.

Hiervoor putten we niet enkel uit meer dan 55 jaar Eurovisiesongfestival-geschiedenis, maar ook onze jaarlijkse aanwezigheid op het Eurovisiesongfestival levert een rijke bron aan informatie, bijzondere interviews en exclusief materiaal. De interviews van het afgelopen Eurovisiesongfestival in Oslo kan u trouwens nog steeds beluisteren op onze website http://www.eurovisioradio.eu.

Vanzelfsprekend kijken we nu reikhalzend uit naar Düsseldorf 2011. Dagelijks informeren we u over de stand van zaken, de deelnemende landen, de gekozen artiesten en hun nummers, en veel meer.

Onze luistercijfers blijven in stijgende lijn gaan. Wekelijks maken onze luisteraars ook kans op leuke prijzen, vooral dan tijdens Europe Start Listening Now!, het wekelijkse programma van Philip Vereyken. Elke maandag brengt hij u vanaf 21u alle weetjes & nieuwtjes of thema-uitzendingen over het reilen en zeilen in het Eurovisiesongfestival-wereldje.

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Media, Radio en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s