Sensoa en VAD onderzoeken druggebruik in gay fetish scene

Partywise, een onderdeel van de Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen (VAD) wilt het druggebruik in het fetisjmilieu onderzoeken.

Onderzoek in fetishscene

Partywise, een preventieproject van VAD (Vereniging voor Alcohol- en andere Drugproblemen) gaat in samenwerking met Sensoa een bevraging van de fetishscene organiseren omtrent druggebruik. Partywise en Sensoa willen de scene beter leren kennen en organiseren daarom twee focusgroepen met 6 à 8 personen. Het gesprek zal 1 à 2 uur in beslag nemen. De gesprekken gaan door in februari – maart. Je vervoersonkosten worden terug betaald en je krijgt een bon van €20.

Waarom doen we dit?
We willen meer te weten komen over de perceptie en het gebruik van alcohol en drugs in het fetishmilieu. Wat zijn jou ervaringen? Hoe ga jij er mee om en hoe gaan je vrienden er mee om? Heb jij of iemand in je omgeving al minder leuke ervaringen met drugs gehad?

Wil je meer weten over het onderzoek of lijkt het je wat om mee te doen, klik dan hier. Of neem meteen contact op met Mieke Autrique van het VAD ( mieke.autrique@vad.be) of met Pieter Damen ( pieter.damen@sensoa.be).

Dit bericht werd geplaatst in Gezondheid, Going out, Holebi en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Sensoa en VAD onderzoeken druggebruik in gay fetish scene

  1. Pingback: Team Mannenseks van Sensoa zoekt vrijwilligers voor gay summer events | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s