Alexander De Croo en Irina De Knop (Open Vld) verdelen condooms “tegen onzin”

“Open Vld-voorzitter Alexander De Croo en zijn partijgenote Irina De Knop deelden aan de vooravond van Wereldaidsdag condooms uit met het opschrift ‘Bescherm u tegen immanente onzin’ in een bekend Antwerps holebicafé”, schrijft Het Laatste Nieuws. Over welk café het gaat, wordt niet gezegd. Popi, Hessenhuis?

Daarmee wilde de partij niet alleen aanzetten tot veilig vrijen, maar tegelijk uithalen naar de stigmatiserende uitspraken van aartsbisschop André-Joseph Léonard die aids eerder een soort “immanente gerechtigheid” noemde voor seksuele promiscuïteit.

Open Vld wilt dat er een krachtiger aidsbeleid komt, nu het aantal hiv-besmetting in de lift zit. Ze pleiten daarom voor een aidscommissaris om alle inspanningen te coördineren, zoals griepcommissaris Marc Van Ranst dat doet voor de strijd tegen griep.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Gezondheid, Holebi, Horeca, Media en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Alexander De Croo en Irina De Knop (Open Vld) verdelen condooms “tegen onzin”

  1. Pingback: Tweets that mention Alexander De Croo en Irina De Knop (Open Vld) verdelen condooms “tegen onzin” | Lacquemant -- Topsy.com

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s