Sam De Bruyn met Tomas De Soete en Sofie Lemaire in het Glazen Huis van Music For Life voor Studio Brussel

Het is geen nieuws meer dat Sam De Bruyn, Tomas De Soete en Sofie Lemaire zichzelf een week zullen opsluiten in het Glazen Huis op de Antwerpse Groenplaats. Dat Sam ging meedoen, stond in de sterren geschreven. De speelse hottie is hot property, zorgde verleden jaar voor veel entertainment en als homo is het wel een beetje erg logisch dat hij aan een hiv-campagne deelneemt.

Wie zit dit jaar in het Glazen Huis?

Over een kleine drie weken is het zover: dan gaat de vijfde editie van Music for Life van start, de jaarlijkse bewustmakings- en geldinzamelingsactie van Studio Brussel voor een goed doel, een ‘stille ramp’ waar het Rode Kruis zich voor inzet. In deze lustrumeditie zijn dat de vele weeskinderen in zuidelijk Afrika die hun ouders verloren aan de gevolgen van aids. Het basisrecept van Music for Life is opnieuw een zeven dagen durende radiomarathon vanuit het Glazen Huis – dit jaar voor ’t eerst in Antwerpen – waarbij luisteraars geld bieden om hun favoriete plaat op de radio te horen.

En in dat Glazen Huis wonen dit jaar deze presentatoren: Tomas De Soete, Sofie Lemaire en Sam De Bruyn. Een hele week lang geven zij zonder te eten en alleen op fruitsapjes het beste van zichzelf. Zo tonen de  presentatoren hun onvoorwaardelijk engagement voor de problematiek van de weeskinderen van aidsouders.Van zaterdag 18 tot vrijdag 24 december staat Music for Life samen met heel Vlaanderen in het teken van de aids-weeskinderen, onder het motto: Laat een weeskind niet alleen.

Op zaterdag 18 december om 19.00 uur beginnen Tomas, Sofie en Sam aan hun radiomarathon, die te horen is op Studio Brussel en te bekijken op http://www.stubru.be, op Eén+ (integraal) en Eén (buiten de gewone uitzenduren).

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Media, Muziek, Radio, Televisie en getagged met , , , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

5 reacties op Sam De Bruyn met Tomas De Soete en Sofie Lemaire in het Glazen Huis van Music For Life voor Studio Brussel

 1. Vincent Nuyts zegt:

  hallo lieve mensen
  Ik ben amateur kunstenaar en zou graag een initiatief registreren maar raak er niet uit hoe.
  wij willen met onze vereniging ongeveer 20 a 30 werken ter veiling ter beschikking willen stellen voor jullie doel.
  laat mij graag een seintje hoe dan laat ik jullie alle info voor de aktiviteiten agenda.
  reeds bedankt en tot later

  helpende groeten
  Schildershof in Schilde

 2. Pingback: Shop For Life | Music For Life | Lacquemant

 3. Pingback: Music For Life: Sam De Bruyn kent geen homo’s met hiv | Lacquemant

 4. Pingback: Music For Life: Sam De Bruyn trok zich op aan mannelijk schoon (+ foto’s) | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s