Lipz herstart op vrijdag 14 januari 2011 in Red & Blue

Gay party concept Lipz herstart op vrijdag 14 januari 2011 in Red &Blue. De homodiscotheek van ’t stad ontvangt tegenwoordig ook al Ball elke derde zondag. R&B verloor wel een tijd terug Mezzo Giorno. Lipz verliet D-club in mei 2010.

Persbericht: Lipz is terug van weggeweest

Nadat Lipz sinds april dit jaar een pauze nam na anderhalf jaar feesten in D-Club, neemt het Antwerpse partyconcept op vrijdag 14 januari 2011 opnieuw een vliegende start op een nieuwe locatie.

Red & Blue in Antwerpen wordt de nieuwe thuisbasis van Lipz, een feestje van organisatoren Frank Verheesen, Pieter Jaenen en Kevin Regius-Max.

Omdat er in Red & Blue op de vierde vrijdag van de maand reeds Café de Luxe op het programma stond, vindt Lipz tweemaandelijks plaats telkens op de 2e vrijdag van de maand.

Aan het concept wordt niet geraakt: qua muziek zal resident dj Glenn D weer samen met tal van bekende guest dj’s een brede waaier van pop, house en r&b brengen. Ook de vele speciale acts waarvoor Lipz bekend stond, zullen weer van de partij zijn.

Interessant is ook dat de minimumleeftijd 16 jaar zal zijn, waardoor degenen die op zaterdag nog niet naar Red & Blue mogen gaan, nu met Lipz toch wel binnen mogen.

Voor de eerstvolgende Lipz werd DJ Licious al geboekt, die dan samen met Glenn D voor een spetterend feestje zal zorgen.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Going out, Holebi, Horeca en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Lipz herstart op vrijdag 14 januari 2011 in Red & Blue

  1. Frank Verheesen zegt:

    Voor alle duidelijkheid: vrijdag 14 januari 2011 (en niet 2010 zoals in de inleiding staat)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s