O radio: reisprogramma Touristico krijgt Touristico Gay-broertje

Met Touristico Gay wordt O radio weer een beetje meer roos.

Persbericht: ‘Touristico magazine gay’ start dit weekend op Touristico radio vanaf 11 november 2010 met de slogan ‘365 days holidays in your radio’

6 jaar geleden startte het toeristisch radioprogramma Touristico op de Antwerpse stadsradio O radio. Met boeiende reportages, leuke muziek en gasten probeerden we elke week opnieuw de luisteraar een vakantiegevoel te geven en tips te bezorgen voor de volgende vakantie. In 2009 stopte O radio en zo ook het radioprogramma. Maar amper een maand later zag de website www.touristico.be het levenslicht. Op dezelfde manier als het befaamde programma konden we nog meer bezoekers bereiken en hen nog meer info, reportages en ideeën aanbieden. Nu 1,5j later kan je opnieuw luisteren naar de boeiende reportages op touristico radio.

Touristico radio wil vooral leuke pop en dancemuziek brengen van alle landen en continenten. Wat dacht je van een Joe McElderry (UK), David Bisbal (Spanje), Luis Fonsi (Puerto Rico), Sakis Rouvas (Griekenland) en vele andere…. Maar ook de Belgische artiesten zullen aandacht krijgen zoals een Belle Perez, Born Crain, ….
Wekelijks bekijkt Touristico de hitparades en laat de nieuwste en onbekendste popplaten op je los.

Daarnaast zal Touristico radio een aantal specifieke programma’s brengen:

Touristico Magazine: Het dagelijkse magazine met reportages, nieuws, de laatste reisgidsen, media, events, gepresenteerd door Sven Boutsen. Touristico magazine is er van maandag tot vrijdag

Touristico Magazine Gay: We zijn de eerste om een speciaal programma te maken voor gaypeople met reportages, nieuws en events. Dit wordt gepresenteerd door Sven Boutsen en Kurt Drossaert (Pinkwave) op zaterdag en zondag.

Touristico In the Mix: Guido Vermeulen (O radio) zal elke vrijdag en zaterdag op zoek gaan naar de beste dancemuziek uit de grootste discotheken ter wereld.

Andere muzikale programma’s zijn Touristico dance, Touristico Classic, Touristico Latino en Touristico Hits.

In november en december kan je voor Touristico magazine reportages verwachten van o.m. de Bahama’s, Zwitserland ski land, de kerstmarkten, Panama, het cruiseschip de Queen Elizabeth, Kerst in de pretparken, Bongo, Neckermann….. en vanaf januari hoor je heel wat reportages die we maken op de vele vakantiesalons.

In Touristico magazine Gay zal je meer info horen over o.m. de gayskiweek in Zwitserland, gay Washingon, gay Polen, IGLTA, Leatherpride Antwerpen, gay brasil, gay events in de wereld en uiteraard de opening van Dick’s place in Antwerpen.
Antwerpen zal in alle programma’s centraal staan, maar ook Wallonië, Vlaanderen en het Duitstalige gebied worden niet vergeten. Om iedereen warm te maken voor die bestemmingen zullen de meeste reportages en programma’s in het Engels gepresenteerd worden. Sommige reportages die zich enkel richten op de Nederlandstalige markt, blijven uiteraard in het Nederlands. Je kan alles en veel meer zelf herbekijken en beluisteren op de website. Deze blijft uiteraard Nederlandstalig.

het programmaschema en de flyer vind je in bijlage.

Luister vanaf donderdag 11 november 24 uur per dag naar Touristico radio op www.touristico.be en laat je verleiden tot een volgende vakantie.

Sven Boutsen
Verantwoordelijke/presentator
Touristico Radio

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Radio en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op O radio: reisprogramma Touristico krijgt Touristico Gay-broertje

  1. Pingback: OUTTV in nauwe schoentjes na selectie Jens Geerts als omroeper | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s