Lesbian Week “L-week” van 12 tot 20 november 2010

Na de Vrouwendag op 11 november is het de beurt aan de lesbiennes.

Persbericht: De vijfde editie van de Brusselse ‘Lesbian week’ komt eraan, van 12 tot 20 november 2010.

Het doel van deze week is een grotere zichtbaarheid bieden aan organisaties die zich bezighouden met vrouwen van allerlei seksuele geaardheden, en dit door hun projecten en bekommernissen in het voetlicht te zetten en aan de andere kant een rits van activiteiten aan te bieden tijdens de L-week.

Maar de L-week is ook een hele stoet activiteiten: conferenties, workshops, films en feestjes allerhande, dit voor lesbische, transgender en biseksuele vrouwen, en hun vrienden en vriendinnen.

In Brussel stelt het Regenbooghuis deze week in het teken van diversiteit. 2010 is het Europees jaar van de strijd tegen de armoede en de strijd tegen sociale uitsluiting, de L-week sluit daarbij aan en wil ook deze problematiek in een L-daglicht stellen.  Dit door het grootste deel van de activiteiten gratis aan te bieden maar ook door deze onderwerpen aan bod te laten komen op verschillende manieren.

De L-week in Brussel is een volle week met activiteiten  zoals conferenties, debatten, workshops (schrijven, zelfverdediging, leven als koppel, gezondheid, ….), film etc. Op zoek naar een moment van bezinning, waarom niet met yoga of dans, die staan eveneens op het programma. Het feest ontbreekt niet op het appel, beginnen doen we met de opening op 12 november met DJ Wunderbar en DJ Nana of om af te sluiten op 20 november in de EleKtriciteitscentrale voor een Girls Souk del Mundo met DJ Majella, DJ Phée, DJ Oxanna en special guest IsaGT.

Programma op  http://www.rainbowhouse.be
WAT: Brussel L-WEEK 2010
WANEER : Van 12 tot 20 november 2010
WAAR : In Brussel
CONTACT : 02/503-59-90
Email : camille@rainbowhouse.be of info@rainbowhouse.be

Zondag 31 oktober zien we elkaar in Gent voor de 23e editie van de L-day in de Vooruit van Gent.  Alles start er om 14.30.  Het volledige programma van de L-day vind je op http://www.l-day.be

Dit bericht werd geplaatst in Holebi en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s