Léonard: spuwende misdienaar is Alexandra Colen-fan Jens Incognito

De jongeman die naar de anti-Léonardbetogers spuwde op 1 november, is Jens Incognito. Deze 19-jarige priester in spe is een beruchte homofobe homo en fan van Alexandra Colen. Aartsbisschop Léonard is momenteel niet de beste vriend van holebi’s.

Spuwende misdienaar was hulpje van Vlaams Belang, Kirsten Bertrand, Het Laatste Nieuws, 04.11.2010

Jens Incognito, de 19-jarige misdienaar die vorig weekend aartsbisschop Léonard steunde door te spuwen naar de actievoerders in Diest, is helemaal niet zo incognito. De jongen, die momenteel een priesteropleiding volgt in het Nederlandse ’s Hertogenbosch, voerde een tijdlang campagne voor Vlaams Belang. Hij was vooral fan van Alexandra Colen nog een vurige verdedigster van Léonard en voerde campagne voor haar. In die hoedanigheid stuurde hij op

Facebook vriendschapsverzoeken

naar homo’s, om hen vervolgens de huid vol te schelden. Alleen: uit tal van getuigenissen blijkt dat de jongen met de blonde krullen zelf de herenliefde is toegedaan. Verschillende jongens beweren dat Jens homofiele contacten had. Incognito zelf wenste nauwelijks te reageren. “Ik hoop dat u die internetberichten selectief leest”, zei hij gisteren kort. “Ik wil me concentreren op mijn priesteropleiding, da’s al wat telt.”

Dit bericht werd geplaatst in Godsdienst, Holebi, Media, Politiek en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

8 reacties op Léonard: spuwende misdienaar is Alexandra Colen-fan Jens Incognito

 1. Jeroen Knevens zegt:

  Spijtig genoeg heb ik al kennisgemaakt met Jens.
  Hij had een korte relatie met een mannelijke huisgenoot van mij. Dit was ongeveer 1 jaar geleden. Hij was toen lid van het NSV (Nationalistische StudentenVereniging), en echt thuis in het extreemste partikel van het extreem rechts conservatief-christelijk gedachtengoed.
  Wat ik van hem vooral herinnerde is zijn diepgewortelde Anti-België-gevoelens, en zijn onverdraagzaamheid.
  Zonder twijfel is hij zelf homofiel, dus u kan begrijpen dat het zeer humoristisch en ironisch aankwam toen ik maanden geleden vernam dat hij voor priester ging.
  Een enorm verschrikkelijk haatdragend persoon als Jens is een gevaar voor de maatschappij, dat staat buiten kijf. Eén enkele ontmoeting zou dat al duidelijk maken.
  Mensen die zelf een minderheid vormen (zoals homo’s) en last kunnen hebben van discriminatie op bepaalde vlakken zouden toch wel beter moeten weten.
  Waarom deze slechte persoon het woord van liefde en naastenliefde wil verkondigen in een kerkgemeenschap, is een vraagstuk en volledig hypocriet.
  De laatste controverse over deze persoon is nog niet voorbij.

 2. Derek zegt:

  Jens Incognito, wat een kleuter… een zielig stukje pretentie die denkt dat hij alles is..

 3. omtersaaist zegt:

  Is deze jongeman familie (zoon) van Alexandra… Sprekende fysieke gelijkenis… (in die chat heeft hij het erover dat hij in haar douche gaat douchen)

 4. omtersaaist zegt:

  (verstandig dat je modereert in deze thread 😉 Je hoeft ‘m ook niet goed te keuren – de gelijkenis was zo sterk dat ik het eruit flapte…

 5. Pingback: ‘Waardige Katholiek’ Jens Taskin = Jens Incognito (+ video) | Lacquemant

 6. joost zegt:

  zijn fb account is nog actief. Hij supportert voor Michelle Bachman en zijn foto’s zijn sprekend: Belgische driekleur in brand steken, een zonder haat straat affiche verscheuren, foto’s met de paus en Leonard. https://www.facebook.com/profile.php?id=1409204974

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s