Café Ortelius verlaagt de drempel naar een nachtje Red & Blue

Op 19 november heropent Café Ortelius, deze keer als ambiancecafé voor holebi’s. Ortelius is de derde zaak van roze horecabaron Ludo Smits. Hij is al eigenaar van Popi Café en natuurlijk van de Red & Blue. Die link is commercieel zeer interessant.

Smits heeft gelijk een ambiancecafé is er niet in Roos Antwerpen. Hoewel, hij vergeet even het Hessenhuis, waarvan hij vroeger de eigenaar was.

De overname van Ortelius is een erg slimme zet. Niet alleen is er markt voor, maar Ortelius kan ook dienen als aperitief voor een nachtje uitgaan in de Red & Blue. Wie klaagt er niet dat het uitgaan steeds later écht begint? Even voorfeesten in Ortelius. Popi is te rustig (je komt niet meteen in een partysfeer) en te ver (auto verplaatsen?).

Ortelius daarentegen ligt om de hoek. Je hoeft je auto dus niet te verzetten. Je zal ook in een uitgaanssfeer zitten of staan, waardoor de drempel om door te gaan in de Red & Blue lager ligt.

Benjamin

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Holebi, Horeca en getagged met , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

3 reacties op Café Ortelius verlaagt de drempel naar een nachtje Red & Blue

  1. Snarfje van Flappinus zegt:

    Ik wens Ludo veel succes. Kan hij met de opbrengst van zijn nieuwe zaak eens naar de dokter om pilletjes tegen zijn Selectief Geheugenverlies…
    Je hebt gelijk Benjamin, hij ziet in zijn entousiasme het Hessenhuis (dat hij NB zelf heeft opgericht) als ambiancecafé echt wel over het hoofd. Enige eerlijkheid zou hem wel sieren vind ik. Enfin, we zien weer wel, maar ondertussen : Lode en het HH-team keep up the good work en blijf jullie zelf!

  2. Pingback: Bart Kaëll treedt op bij opening Café Ortelius | Lacquemant

  3. Pingback: Opening Café Ortelius (+ video) | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s