Relax (Eddy Kips, Dirk Belloy, Glenn De Bont, Kristof Goffin, Wim Morbée), Theater Leftbanq, Linkeroever, 8, 9, 10, 14, 15, 16 oktober 2010

Amfi Theatherproducties brengt na “try-outs” in mei het homosaunastuk Relax op Linkeroever. De speeldata? 8, 9, 10, 14, 15, 16 oktober en

THEATERPRODUCTIE “RELAX” CREATIE VOOR VLAANDEREN EN NEDERLAND.

“Het leven zoals het is in een gaysauna.”

“Hoe heet kan een sauna zijn……….”

Na de succesvolle  try-outs van RELAX in mei gaat op 8 oktober 2010  in het Theater Leftbanq  te Antwerpen ( Linkeroever) de theaterproductie RELAX van start.

Relax speelt zich af in een gaysauna ergens in een stad. Een plaats waar mannen komen en gaan.

Een toevallige ontmoeting tussen klanten en uitbaters. Een plek om even alles te vergeten en te genieten van iets moois: een goed gesprek, een beetje aandacht, wat warmte, misschien wat liefde en wie weet…sex.

Een plek om ‘thuis’ te komen of om op zoek te gaan naar je ware zelf..

Armand, al jaren uitbater van “RELAX”, is blijven hangen in de jaren ’80. Zijn veel jongere steun, hulp en  toeverlaat, Bjorn, wil een nieuwe drive aan de sauna geven, maar vecht tegen windmolens en de koppigheid van Armand, maar is zelf uit hard hout gebeiteld. Gert, vaste klant en als het ware bijna vergroeid met het mannenbadhuis, is getuige van de verpaupering van “RELAX”, maar voor hem is dit huis een plek om thuis te komen. En dan is er nog Pieter, een jonge man die toevallig komt binnenvallen.

“RELAX”een ontroerend en soms grappig toneelstuk naar een idee van Eddy Kips geschreven door Wim Morbée in een regie van Dirk Belloy. De productie werd enthousiast onthaald door pers en publiek.

De cast: Kristof Goffin, Eddy Kips, Glenn De Bont en Dirk Belloy.

Productie Relax wordt  gesteund door SENSOA.

Een leuke avondje uit!!!.

Vanaf 8 oktober  2010  is ‘RELAX ’ te zien in Antwerpen. Theater Leftbanq Halewijnlaan 80 ,2050 Antwerpen Info & Tickets 070 22 22 40.

Dit bericht werd geplaatst in Antwerpen, Cultuur, Holebi en getagged met , , , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Relax (Eddy Kips, Dirk Belloy, Glenn De Bont, Kristof Goffin, Wim Morbée), Theater Leftbanq, Linkeroever, 8, 9, 10, 14, 15, 16 oktober 2010

  1. Pingback: Sven Pichal geeft zich bloot in toneelstuk over homosauna Relax, vanaf 1 maart, Theater Leftbanq, Antwerpen (+ video) | Lacquemant

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s