Bilzen wist al lang dat Bart Kaëll en Luc Appermont een koppel waren

Er is nog hoop voor de BV’s van deze wereld. Terwijl hetero-Vlaanderen in shock was door de ‘onthulling’, wisten ze in Bilzen al langer dat Luc Appermont en Bart Kaëll een koppel vormden. Hun privacy werd gerespecteerd.

Bilzenaren over de relatie Luc Appermont-Bart Kaëll, Het Belang van Limburg, 16.08.2010

De relatie van Bart Kaëll en Luc Appermont was voor de meeste mensen geen verrassing. Ook de inwoners van Bilzen, de geboortestad van Appermont, wisten al jaren hoe de vork aan de steel zit.

“Samen moeder bezoeken”

“Luc bezoekt iedere zondag zijn moeder in het rusthuis in Bilzen. Bart komt steeds mee. Ze mogen hun auto op een parking achter het rusthuis zetten, zodat niemand hen samen naar binnen ziet gaan. Een beetje belachelijk, iedereen in Bilzen weet van hun relatie.”

Erwin Beerts (35), Rijkhoven

“Jaloezie”

“Begrijpelijk dat ze er zo lang mee wachtten, ze waren waarschijnlijk bang voor de reacties van hun fans en de media. Er zijn nu vast heel wat andere mannelijke BV’s jaloers dat Bart en Luc er voor zijn durven uitkomen. Volgens mij zijn er immers meer bekende homokoppels waar we geen weet van hebben.”

Frank Hellinx (48), Hoeselt

“Thuismatch”

“Bart speelt vanavond een thuismatch, hé. Ik wist niet dat ze een koppel zijn, maar ik vind het wel plezant. In deze tijd maakt dat allemaal niets meer uit. Het leeftijdsverschil is dan weer wel groot. Ze hebben er lang mee gewacht om het toe te geven, maar dat is begrijpelijk.”

Jeanine Holsteen (64) En Brigitte Croux (48), Bilzen

“Ferm koppel”

“Wij zijn allebei van Bilzen, maar we hebben hen nog nooit samen over straat zien lopen. Jammer dat ze er zo lang mysterieus over hebben gedaan, dat is de dag van vandaag toch niet meer nodig. Het lijkt ons alleszins een ferm koppel.”

Dit bericht werd geplaatst in Holebi, Lifestyle, Media, Muziek, Showbizz, Televisie en getagged met , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

2 reacties op Bilzen wist al lang dat Bart Kaëll en Luc Appermont een koppel waren

 1. patrick zegt:

  Eerlijk gezegd…weet ik niet waarover men zo’n heisa maakt.
  Nooit anders gehoord dan dat deze mensen samen een relatie hadden. Geen idee hoelang, maar dat moet al bijna15-20 jaar zijn en ik heb het ook al die hele tijd in mijn geheugen.
  ‘verbaasd’ staan over iemands’ geaardheid…Stom dat zoiets banaals de krant haalt: we zijn de 21ste eeuw toch al wel binnen, dacht ik zo……

 2. de backer jacqueline zegt:

  wij wisten al heel lang dat ze beiden homo waren, maar niet dat ze een koppel waren.
  waarom ze het zolang verborgen hielden? ik vindt dat spijtig dat is in deze tijd toch niet meer nodig.
  ik vind ze in elk geval een mooi koppel!!!!!!!!!!!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s